Triušienos vyniotinis su šonine
- Ingredientai
1 triušis (apie 1,5 kg);
450 g rūkytos kiaulienos šoninės;
75 g sviesto;
čiobreliai;
pipirų mišinys;
muskatai;
druska.- Gaminimas
-
Nupjaukite triušio kojas, o iš likusios dalies išimkite kaulus. Mėsą be kaulų įtrinkite prieskoniais, vidų patepkite sviestu. Susukite vyniotinį, perriškite jį ilgomis šoninės juostelėmis ir suvyniokite į foliją. Paruoštą vyniotinį palaikykite 4–6 val. Orkaitėje kepkite 45 min., tada foliją atidenkite, palaistykite kepsnį susidariusiu skysčiu ir kepkite dar 15 min. Vyniotinį patiekite šaltą su įvairiomis daržovėmis.
Gairės: Triušis, rūkyta kiauliena, sviestas, čiobeliai, pipirų mišinys, muskatai, druska.
Receptą atsiuntė: Valstietis.lt
Faršu įdaryti makaronų vamzdeliai
| Svieste pakepinkite pjaustytą svogūną, įtrupinkite faršą ir šiek tiek apkepkite. Įpilkite sultinio,... |
Lazanija
| Pradedame nuo mėsos padažo. Sudedame mėsą ant įkaitintos sausos nepridegančiu paviršiumi keptuvės (jokio... |
Lazanija su cukinija
| Paruošimas: Įkaitinkite alyvuogių aliejų, išspauskite į jį česnako skilteles, apkepkite keletą... |
Šernienos kumpis su mėlynojo pelėsinio sūrio padažu
| Vandenį marinatui pavirinti su druska, česnaku, pipirais, kadagio uogomis ir prieskoniais. Ataušinti, pridėti... |
Šerniena su baravykų rissoto
| Rozmarino šakele persmeikite šernienos medalioną. Ištepkite prieskoniais – druska,... |
Triušienos troškinys
| Išimta iš marinato kiškiena nusausinama, įtrinama druska su prieskoniais, prismaigstoma... |
Šernienos kepsnys
| Šernienos nugarinę supjaustyti ir pamušti, pabarstyti prieskoniais ir smulkintu česnaku. Sudėti į... |
Stirnienos kepsnys
| Filė supjaustyti juostelėmis, pakepinti su sviestu. Prieš baigiant kepti įpilti vyno, dar po kelių minučių... |
Triušienos guliašas su daržovėmis
| Keptuvėje su aliejumi pakepti svogūną. Šiems suminkštėjus, sudėti apkepti triušieną. Apkepus... |
Troškinta šerniena su daržovėmis
| Mėsos gabalą gerai įtrinti druska, juodaisiais pipirais. Padaryti įpjovimus ir į kiekvieną įdėti per pusę... |
„Netikras zuikis“
| Svogūnus ir česnakus susmulkinti, smulkiai sutarkuoti bulves, įmušti kiaušinius. Viską maišyti... |
Pikantiški lydekos ir vištienos kotletukai
| Virtuviniu kombainu susmulkinkit vištienos ir lydekos filę arba tiesiog sumalkite per smulkų sietelį. Viską... |
Velykinis triušis
| Triušieną, išmirkytą vandenyje su druska ir citrinos sultimis, išvirti su pipirais, lauro... |
PUSLAPIAI:
