Triušienos vyniotinis su šonine
- Ingredientai
1 triušis (apie 1,5 kg);
450 g rūkytos kiaulienos šoninės;
75 g sviesto;
čiobreliai;
pipirų mišinys;
muskatai;
druska.- Gaminimas
-
Nupjaukite triušio kojas, o iš likusios dalies išimkite kaulus. Mėsą be kaulų įtrinkite prieskoniais, vidų patepkite sviestu. Susukite vyniotinį, perriškite jį ilgomis šoninės juostelėmis ir suvyniokite į foliją. Paruoštą vyniotinį palaikykite 4–6 val. Orkaitėje kepkite 45 min., tada foliją atidenkite, palaistykite kepsnį susidariusiu skysčiu ir kepkite dar 15 min. Vyniotinį patiekite šaltą su įvairiomis daržovėmis.
Gairės: Triušis, rūkyta kiauliena, sviestas, čiobeliai, pipirų mišinys, muskatai, druska.
Receptą atsiuntė: Valstietis.lt
Cannelloni su pomidorų ir paprikų padažu
| Keptuvėje pakepinti faršą, kepinant įdėti druskos, pipirų, česnakų pagal skonį. Faršą būtina... |
Švelni vištiena su levandų medumi
| Supjaustyti vištienos krūtinėlę kubeliais ir sudėti į paprastą puodą. Užberti mėsos ir Indijos kario... |
Troškinti kopūstai pomidorų padaže
| Paragauti ar nėra per rūgštūs kopūstai, jei rūgštūs, tuomet šaltu vandeniu pora kartų... |
Išvirkštiniai balandėliai
| Išsivirti ryžių viena maišelį (naudoti ryžius maišelyje), bet pilnai nedavirti! Paruošti... |
Rudeninės cukinijos - faršo kepsneliai
| Nuplovę nulupame cukiniją, supjaustome griežinėliais, išvalome iš jų sėklas, pabarstome vegeta,... |
Netikri balandėliai
| Į faršą supjaustyti smulkiai svogūną, įmušti kiaušinį, pabarstyti prieskonių, įberti ryžių.... |
Troškintos daržovės su mėsa
| Troškintuve sluoksniuojame: apačioje griežinėliais pjaustytos morkos, toliau kubeliais pjaustyta mėsa (gali... |
Bulvių plokštainis
| Bulves nulupame, nuplauname ir sutarkuojame, taip pat svogūną sutarkuojame, užviriname 1 stiklinę pieno ir supilame... |
Tortilija su daržovėm ir mėsa
| Ant keptuvės pakepiname faršą su svogūnu, petražolėmis, krapais ir pomidorų padažu. Susipjaustome pekino... |
Įdaryti baklažanai
| Baklažanus perpjauname pusiau, išskobiame baklažanų vidų. Faršą pakepinam su pjaustytu svogūnu,... |
Skanus ir paprastas troškinukas
| Mėsą supjaustyti ir gerai apkepinti keptuvėje, bulves supjaustyti smulkiai, morkas sutarkuoti, svogūną supjaustyti... |
Bulvinė pica
| Bulves smulkiai sutarkuojame, įberiame druskos, pipirų išmaišome ir sudedame į kepimo formą.... |
Įdaryta paprika
| Paprika perpjauti per pusę, išvalyti vidų ir nublanširuoti karštu vandeniu, arba fritiurinėje... |
Įdarytos vištienos kulšelės su faršu
| Išimti iš vištienos kulšių kaulą ir į jo vietą prikimšti suprieskoniuotą... |
Pievagrybių užkepėlė
| Keptuvėje pakepiname paprieskoniuotą maltą mėsą, smulkintus svogūnus, česnakus ir smulkiai tarkuotą morką. Dar... |
PUSLAPIAI:
