Triušienos vyniotinis su šonine

2011-10-07 14:02:04

Ingredientai

1 triušis (apie 1,5 kg);
450 g rūkytos kiaulienos šoninės;
75 g sviesto;
čiobreliai;
pipirų mišinys;
muskatai;
druska.

Gamyba

Nupjaukite triušio kojas, o iš likusios dalies išimkite kaulus. Mėsą be kaulų įtrinkite prieskoniais, vidų patepkite sviestu. Susukite vyniotinį, perriškite jį ilgomis šoninės juostelėmis ir suvyniokite į foliją. Paruoštą vyniotinį palaikykite 4–6 val. Orkaitėje kepkite 45 min., tada foliją atidenkite, palaistykite kepsnį susidariusiu skysčiu ir kepkite dar 15 min. Vyniotinį patiekite šaltą su įvairiomis daržovėmis.

triusienos-vyniotinis-su-sonine.jpg

Šis puslapis atspausdintas iš rc.tv3.lt https://www.tv3.lt/receptas/181/triusienos-vyniotinis-su-sonine