Triušienos vyniotinis su šonine
- Ingredientai
1 triušis (apie 1,5 kg);
450 g rūkytos kiaulienos šoninės;
75 g sviesto;
čiobreliai;
pipirų mišinys;
muskatai;
druska.- Gaminimas
-
Nupjaukite triušio kojas, o iš likusios dalies išimkite kaulus. Mėsą be kaulų įtrinkite prieskoniais, vidų patepkite sviestu. Susukite vyniotinį, perriškite jį ilgomis šoninės juostelėmis ir suvyniokite į foliją. Paruoštą vyniotinį palaikykite 4–6 val. Orkaitėje kepkite 45 min., tada foliją atidenkite, palaistykite kepsnį susidariusiu skysčiu ir kepkite dar 15 min. Vyniotinį patiekite šaltą su įvairiomis daržovėmis.
Gairės: Triušis, rūkyta kiauliena, sviestas, čiobeliai, pipirų mišinys, muskatai, druska.
Receptą atsiuntė: Valstietis.lt
Farširuota paprika
| Išverdami ryžiai. Faršas sumaišomas su išvirtais ryžiais ir mėsos prieskoniais. Paprika... |
Pyragas su mesa ir brokoliais
| Atšildytą tešlą iškloti sviestu aptepta forma. Apkepti faršą su svogūnais ir česnakais... |
Keksiukai su porais ir kumpiu
| Sumaišyti miltus su kepimo milteliais ir trupučiu druskos, įmušti kiaušinį, įdėti jogurtą (arba... |
Kepsniai iš faršo
| Faršą pasiruošiame kaip kotletams.Tada imame po gabalėlį ir labai plonai suspaudus ir apvoliojus... |
Širdelių guliašas
| Širdeles nuplauname, sudedame į dubenį supilame 3 šaukštus acto įpilame vandens, kad apsemtų ir... |
Bulvių apkepas su kumpiu
| Kumpi susipjaustome šiaudeliais,o svogūną kubeliais - viska dedame į keptuvę ir lengvai apkepame (kad... |
Išsigandęs plovas
| Ryžiai paverdami 5- 7 min. Kiauliena supjaustoma kubeliais, išverdami pasūdytame vandenyje. Morkos... |
Lazanija su kepenėlėmis
| Nulupkite pomidorus ir supjaustykite minkštimą. Susmulkinkite svogūną, supjaustykite kubeliais kepenėles.... |
Maltos kiaulienos apkepas su bulvėmis
| Svogūnus smulkiai supjaustykite ir apkepkite kartu su malta kiauliena. Įberkite druskos, pipirų. Ištirpytame... |
Guliašas su pupelėmis ir marinuotais agurkais
| Jautieną supjaustykite gabaliukais ir apkepkite keptuvėje su aliejumi. Baigiant kepti sudėkite susmulkintus... |
Paella
| 1. Užvirti 1 litrą vandens, sudėti abu kubelius ir palaukti kol jie ten ištirps. Tada sudėti jūros gėrybes... |
Šernienos troškinys
| Šernieną supjaustome mažais gabaliukais, paprieskoniuojam ir palaikom per naktį. Mėsą apkepiname svieste,... |
Su alumi marinuotas kiškis
| Išdarinėtą kiškį užpilkite alumi ir laikykite 2 dienas. Tada nusausinkite ir prismaigstykite... |
Netikras Velykinis zuikis
| Veršieną, kiaulieną, lašinukus ir batoną sumalti, įmušti kiaušinius. Smulkiai... |
Strėvos suktinis
| Mėsa išmušama, pabarstoma prieskoniais, druska ir ant jos dedamas įdaras. Idaras gaminamas: grybai... |
PUSLAPIAI:
