Atominis troškinys
- Ingredientai
100 ml aliejaus kepimui;
500 g kokios nors mėsos (galima naudoti kiaulieną);
2 skiltelės česnako;
2 g druskos;
2 šaukštai maltos aitriosios paprikos;
1 šaukštas mėsos prieskonių;
2 didelės morkos;
6 šaukštai pomidorų padažo;
1 stiklinė pupelių.- Gaminimas
-
Išverdamos pupelės, nuskutamos morkos, nulupami česnakai. Morkos pjaustomos griežinėliais, jeigu morka stambi, tada griežinėlius dar pjauname pusiau, susmulkiname česnakus. Morkas ir česnakus troškiname keptuvėje apie 10 minučių. Tada dedame nedideliais gabalėliais pjaustytą mėsą, kuri prieš tai buvo įtrinta mėsos prieskoniais. Troškiname tol, kol mėsa ir morkos suminkštės. Suminkštėjus mėsai, į keptuvę dedame virtas pupeles, pomidorų padažą ir pabarstome aitriosiomis paprikomis. Viską gerai išmaišome ir dar troškiname apie 5 minutes. Patiekiame papuošę prieskonių žolelių šakele.
Gairės: aliejus, Kiauliena, mėsa, druska, česnakas, aitriosios paprikos, mėsos prieskoniai, morkos, pomidorų padažas, pupelės.
Receptą atsiuntė: Mama.lt
|
|

Lazanija





Pradedame nuo mėsos padažo. Sudedame mėsą ant įkaitintos sausos nepridegančiu paviršiumi keptuvės (jokio... |

Makaronai su šonine ir pievagrybiais





Pasūdytame vandenyje su trupučiu aliejaus išverdame makaronus. Svogūną supjaustyti kubeliais, pievagrybius ir... |

Lazanija su cukinija





Paruošimas: Įkaitinkite alyvuogių aliejų, išspauskite į jį česnako skilteles, apkepkite keletą... |

Kiaušiniais užkepti makaronai





Makaronus išvirkite pasūdytame vandenyje. Perliekit šaltu vandeniu ir dėkite į šalį.... |

Vištienos kepenėlių aštrus troškinukas





Susmulkinti pipiriuką čili ir sumaišyti su supjaustytu svogūnu, apkepinti aliejuje. Vištų kepenėles... |

Vištienos kepenėlių paštetas su brendžiu





Kepenėles nuvalome. Susmulkiname svogūną ir kepiname svieste, kol pagelsta. Sudedame trintą česnaką ir kepiname 1... |

Kepenėlių tortas





Viska sumaišyt ir iškepti blynus (didumo tokio, kokio dydžio bus tortas).Jei gaunasi tiršta... |

Pistacijomis įdaryta višta





Vištą perpjauti išilgai nugaros ir atskirti mėsą ir kaulus nuo odos,labai atsargiai, kad oda... |

Vištiena su spagetti makaronais





Verdančiame vandenyje išverdame makaronus, perskalaujame po šaltu vandeniu ir sumaišome su... |

Vištienos pyragas





Išverdame vištienos mėsą. Jeigu yra su kaulu, tada nukauliname ir supjaustome nedideliais... |

Vištiena su medumi





Sumaišomas margarinas, medus, druska, garstyčios ir karis. Užpilama ant vištienos. Kepama orkaitėje... |

Švelni vištiena su abrikosais





Vištienos filė išplauti ir supjaustyti nedideliais gabaliukais. Filė apkepti, įdėti druskos pagal... |

Amerikietiškai skrudinti vištienos gabaliukai





Vištienos krūtinėlę supjaustome kubeliais. Pabarstome prieskoniais. Palaukiame apie 10-15 min, kol... |

Vištiena su kariu ir medumi





Apiberti vištieną druska, kariu ir pipirais. Česnakus smulkiai sutarkuoti ir įtrinti į vištieną.... |

Vištiena su pomidorų salotomis





Vištienos šlauneles apiberti prieskoniais ir druska, ištepti vištieną majonezu, kad ji... |