Krepšeliai su ikrais ir lašiša
- Ingredientai
12 trapios tešlos krepšelių;
100 g raudonųjų lašišinių ikrų;
100 g lašišos filė;
12 alyvuogių;
šlakelis citrinos sulčių;
žalumynų.- Gaminimas
-
Į krepšelius dedame po šaukštelį raudonųjų lašišinių ikrų, aplink apjuosiame po lašišos griežinėlį, apibarstome žalumynais ir apšlakstome citrinos sultimis. Ant viršaus uždedame juodąją alyvuogę.
Gairės: Krepšeliai su ikrais ir lašiša, alyvuogės, citrinos sultys, žalumynai.
Receptą atsiuntė: Valstietis.lt
|
|
Mišrainė prie alaus
| Fermentinį sūrį supjaustome kubeliais, ten pat suberiame duonos džiūvėsius, labiausiai tinkami su kumpiu... |
Žirniai su spirgučiais
| Žirnius mirkyti 3-4 valandas, virti 10 min. Kol verda žirniai, paspirginti spirgučius kartu su svogūnu, dėti druską... |
Aštrūs vištienos vėrinukai
| Filė supjaustyti gabalėliais, iš likusių ingridientų sumaišyti vientisą masę ir ja užpilti... |
Česnakinis duonos bokštas
| Šviesios duonos riekes apskrudinti iš abiejų pusių, praaušusią supjaustyti juostelėmis ir... |
Kalmarai tešloje
| Kalmarus reikia nuplauti, išdarinėti ir supjaustyti žiedais arba juostelėmis ir pavirti 1 - 2 minutes.... |
Kepta duona su pikantiška mišraine
| Pakepinti duoną riekelėmis, įtrinti česnaku ir pabarstyti druska. Išvirti kiaušinius, atvėsinti,... |
Užkandėlė prie alaus
| Duonos riekes iškepti aliejuje. Morkas išvirti ir nulupus sutarkuoti stambia tarka. Taip pat... |
Lavašo suktinukas prie alaus
| Imame lavašo lakštą. Išskleidžiame ir aptepame tepamu lydytu sūreliu, lydytą sūrelį pasirinkus... |
Kepinukai "Skanumėlis"
| Pirmiausiai atsišildome šaldytą bemielę sluoksniuotą tešlą. Tada supjaustome norima forma.... |
Aštrus kebabas
| Lavašą supjaustyti į 4 dalis. Mėsos gabalą gerai įtrinti druska, keturių pipirų mišiniu, čili pipirais... |
Sviestinis Velykų avinėlis
| Į išplautą sviestą pridėti tarkuotų krienų ir druskos, išmaišyti. Peilio ir šakutės... |
Kiaušiniai kevale
| Dešimt kiaušinių virkite puode (apie 10 min.), tuomet atvėsinkite šaltu vandeniu (kad geriau... |
PUSLAPIAI:

