Ingredientai: grietinėlės; 3 šaukštai volčesterio padažo; kelios skiltelės česnako; keli šaukštai aliejaus; šaukštas sviesto; lauro lapeliai; pipirai sultiniui; muskato riešuto; pipirai; druska; krapai; čiobreliai; svogūnas; morka; 500 gr blauzdelių.
Į puodą su vandeniu dėti druskos, pipirų žirnelių, lauro lapą, vištieną, ir virti, kol pradės irti, kristi nuo kaulo. Nukaulinti. Susmulkinti svogūną, morką. Į keptuvę pilti aliejų, dėti sviestą, apkepti smulkintą svogūną, vėliau įmaišyti morką, spaustą česnaką, suberti vištieną.
Pagardinti prieskoniais, volčesterio padažu, ir maišant apkepti. Supilti puodelį sultinio kuriame virė blauzdelės, troškinti iki 5 min. Padažą „uždažyti“ grietinėle.
Skanaus!