Pikantiški lydekos ir vištienos kotletukai
- Ingredientai
300 g. vištos filė;
300 g. lydekos filė;
1 kiaušinis;
1 šaukštas kapotų petražolių;
1 šaukštas smulkintų krapų;
puse morkos;
3 - 4 šauktų maltų džiūvesėlių;
paukštienos prieskonių;
druskos;
aliejaus kepimui.- Gaminimas
-
Virtuviniu kombainu susmulkinkit vištienos ir lydekos filę arba tiesiog sumalkite per smulkų sietelį. Viską dėkite į dubenį, išmaišykite, dėkite kapotas petražoles, smulkintus krapus, tarkuotas morkas, muškit kiaušinį. Viską išminkykite, įdėkite prieskonių, džiūvesėlių, išminkykite ir formuokite nedidukus kotletukus. Kepkite nedideliame kiekyje aliejaus iš abiejų pusių.
Gairės: Pikantiški lydekos ir vištienos kotletukai, filė, kiaušiniai, kapotos petražolės, smulkinti krapai, morka, druska, aliejus.
Receptą atsiuntė: Valstietis.lt
|
|
Maltos kiaulienos apkepas su bulvėmis
| Svogūnus smulkiai supjaustykite ir apkepkite kartu su malta kiauliena. Įberkite druskos, pipirų. Ištirpytame... |
Guliašas su pupelėmis ir marinuotais agurkais
| Jautieną supjaustykite gabaliukais ir apkepkite keptuvėje su aliejumi. Baigiant kepti sudėkite susmulkintus... |
Raudonieji barščiai
| Į puodą suberkite šiaudeliais supjaustytus burokėlius, užpilkite keliais šaukštais sultinio,... |
Virtiniai
| Kiaušinius, vandenį, druską išmaišykite su nedideliu kiekiu miltų ir puse porcijos vandens (kad... |
Kepti kalmarų žiedai
| Keptuveje įkaitinti aliejų,dubenyje sumaišyti miltus,išplaktą kiaušinį, majonezą, druską,... |
Įdaryti kalmarai
| Išvalome kalmarus ir apviriname pasūdytame vandenyje. Pagaminame įdarą: menkės filė, svogūną ir virtus... |
Paella
| 1. Užvirti 1 litrą vandens, sudėti abu kubelius ir palaukti kol jie ten ištirps. Tada sudėti jūros gėrybes... |
Šernienos troškinys
| Šernieną supjaustome mažais gabaliukais, paprieskoniuojam ir palaikom per naktį. Mėsą apkepiname svieste,... |
Troškinti grybai su bulvėmis
| Nuvalytus ir nuplaukus grybus 5-6 minutėms pamerkite į karštą vandenį. Nukoškite per kiaurasamtį.... |
Įdaryti pomidorai
| Nupjaukite pomidorų viršūnėles, išskobkite minkštimą, vidų pabarstykite druska ir pipirais.... |
Moliūgų apkepas
| Moliūgą sutarkuojame burokine tarka ir kepame keptuvėje su aliejumi kol suminkštėja. Ištriname... |
Ryžiai su daržovėmis
| Ryžius virti atskirame puode.O kol ruošiami ryžiai, daržoves supjaustyti ir troškinti keptuvėje.... |
Kepta višta su džiovintais vaisiais
| Prieš kepant, višta įtrinkite tokiu mišiniu: druska, juodųjų pipirų mišinys,... |
Su alumi marinuotas kiškis
| Išdarinėtą kiškį užpilkite alumi ir laikykite 2 dienas. Tada nusausinkite ir prismaigstykite... |

