Kinietiška traški vištiena su saldžiarūgščiu padažu
- Ingredientai
Druska;
3 kiaušiniai;
3 šaukštai krakmolo;
1 kg vištienos krūtinėlės.- Gaminimas
-
Vištos krūtinėlė supjaustyti juostelėmis. Tešlą: kiaušinių baltymus, krakmolą ir druską išplakti. Fritiūrinėje ar puode įkaitinti aliejų. Vištos krūtinėlės gabaliukus pamirkyti tešloje ir dėti į įkaitusi aliejų, kepti kol apskrus (tik atsargiai dedant vištiena į aliejų, nes tešla labai greitai pučiasi ir prilimpa prie šakutės).
Pateikti su ryžiais ir saldžiarūgščiu Uncle Bens padažu.
Gairės: druska, kiaušiniai, krakmolas, Vištienos krutinėlė.
Receptą atsiuntė: Mama.lt
|
|
Įdarytos vištienos kulšelės su faršu
| Išimti iš vištienos kulšių kaulą ir į jo vietą prikimšti suprieskoniuotą... |
Žuvies filė ,,pataluose"
| Pirmiausia pasiruošti žuvies filė. ištrinti su prieskoniais.Kokius rinktis - jau priklauso nuo jūsų.... |
Pievagrybių užkepėlė
| Keptuvėje pakepiname paprieskoniuotą maltą mėsą, smulkintus svogūnus, česnakus ir smulkiai tarkuotą morką. Dar... |
Daržovės su mėsa ir traškia sūrio plutele
| Mėsą supjaustome nedideliais gabalėliais ir dedame į skardą, apšlakstome trupučiu aliejaus ir pabarstome... |
Kalakutiena su daržovėmis
| Kalakuto ketvirtį apibarstyti paukštienos prieskoniais be druskos, įspausti porą skiltelių česnako ir... |
Atominis troškinys
| Išverdamos pupelės, nuskutamos morkos, nulupami česnakai. Morkos pjaustomos griežinėliais, jeigu morka... |
Troškinti vištų skrandukai
| Vištų skrandukus išverdame (verdant galima dėti vegetos, pipirų žirnelių ir kelis lauro lapelius).... |
Lydekai paliepus
| Upėtakį suprieskoniaujam su žuvies prieskoniais sumaišytais su žiupsneliu juodųjų ir kvepiančiųjų pipirų, bei... |
Kepta menkė tešloje
| Menkė supjaustoma gabalėliais ir ištrinama prieskoniais, bei česnaku. Kiaušiniai išplakami,... |
Namie kepta pica
| Sviestą išlydome, visus produktus suminkome ir iškočiojame norimą pagrindą. Ant iškočioto picos... |
Pica "Havajų"
| Užsiminkome mielinę tešlą ir paliekame, kad pakiltų. Tada ją perminkome ir plonai iškočioję dedame į... |
Bulviniai blynai su dešrelėm
| Nuskutus ir bulves įpilti pusę stiklinės pieno, įdėti prieskonius, kiaušinį. Dešreles supjaustyti... |
Klasikinis čenakas
| Supjaustykite mėsą ir daržoves kubeliais ir paprieskoniuokite mėgiamais prieskoniais. Į indelį dėkite po lauro lapą,... |
Apelsinų skonio upėtakis
| Sumaišyti visus marinatui skirtus produktus, išskyrus aliejų, ir pavirti. Kai šiek tiek... |
Aštri mėsytė
| Nuskutame morkas ir bulves ir supjaustome norimo dydžio gabaliukais. Aš morkas pjausčiau juostelėmis, o... |
PUSLAPIAI:

