Naminiai guminukai
- Ingredientai
- Pakelis želė; 
 2 valgomi šaukštai želatinos;
 2-3 šaukštai cukraus;
 150 ml virinto vandens;
 3 šaukštai citrinų sulčių.
- Gaminimas
-  Į indą supilama želė, želatina, cukrus ir užpilamas vanduo. Paliekama pusvalandžiui brinkti. Puode užverdamas vanduo ir į jį statomas indas su želė. Įpilamos citrinų sultys. Maišoma, kol ištirpsta želė ir želatina. Masė supilstoma į formeles (geriausia į silikonines, nes bus patogu išimti guminukus). Formelėje atvėsę guminukai dedami į šaldytuvą, kad sustingtų. Maždaug po pusvalandžio galima skanauti. 
Gairės: Naminiai guminukai, želė, želatina, cukrus, virintas vanduo, citrinų sultys.
Receptą atsiuntė: Valstietis.lt
| 
 | 
 | 
 
  Višta paruošta šventinei progai
 
  
  
  
  
  
| Ištrinti vištą prieskoniais, palaikyti, kepti pasodinta ant stiklainiuko su vandeniu. Atvėsusią... | 
 
  Baklažanų bokšteliai
 
  
  
  
  
  
| Baklažaną supjaustome į 4 griežinėlius 1,5 cm storio. Išpjaunam griežinėliuose viduriuką, paliekam maždaug... | 
 
  Šventiška SANGRIA
 
  
  
  
  
  
| Vaisius susmulkiname(vaisiai gali būti kokie tik norite ir kokius tik mėgstate:vynuoges,mandarinai, nektarinai,... | 
 
  Valentino medaus tortas
 
  
  
  
  
  
| Kiaušinius, medų, cukrų, sviestą sudedame į didesnį dubenį ir 15 min., vis pamaišydami, kaitiname ant... | 
 
  Valentiniškas varškės pyragas
 
  
  
  
  
  
| Varškę ištrinti iki vientisos masės, pridėti razinų ar kt. džiovintų vaisių Dėti į sviestu... | 
 
  Mišrainė Širdelė
 
  
  
  
  
  
| Petražoles, krapus ir kietai virtus kiaušinius susmulkinti. Agurką supjaustyti plonais griežinėliais, sūrį... | 
 
  Pikantiškas sūrio vyniotinis
 
  
  
  
  
  
| Pamirkome datules, pasmulkiname jas, pasmulkiname riešutus. Sūrį dedame į švarų, sandarų polietileninį... | 
 
  Vaisių ir želė iešmeliai
 
  
  
  
  
  
| Želė, kivį ir obuolį supjaustome plonomis riekelėmis, tuomet su širdelės formele (šią formelę puikiai... | 
 
  Valentino dienos tortas
 
  
  
  
  
  
| Grietinėlę su cukrumi išplakame iki standumo, masę nuolat maišant pilame citrinos sultis, uogų masę... | 
 
  Paprastai nepaprastas obuolių pyragas
 
  
  
  
  
  
| Obuolius nuplauname, išdarinėjame, supjaustome nedideliais kubeliais, dedame į puodą, įpilame šiek... | 
 
  Mišrainė „Vėlykinis paukščių lizdas"
 
  
  
  
  
  
| Nuplautas ir nuluptas bulves reikia supjaustyti plonais šiaudeliais ir gerai nuplauti tekančiame vandenyje,... | 
 
  Kiaušiniai ,,Siurprizas"
 
  
  
  
  
  
| Želatiną užpilame stikline virinto atvėsinto vandens(200 ml) ir paliekame išbrinkti apie 20 min.Kubelį... | 
 
  Saldūs kiaušininiai siurprizai
 
  
  
  
  
  
| Pirmiausia pasiruošiame kiaušinių lukštus:pramušame viename kiaušinio gale... | 
 
  Velykiniai viščiukai (pusryčiams)
 
  
  
  
  
  
| Į keptuvę įpilkite truputį aliejaus ir įkaitinkite ją ant nedidelės ugnies. Tuomet įmuškite kiaušinį į... | 
 
  Mišrainė su graikiniais riešutais
 
  
  
  
  
  
| Paimame gilią salotinę. Svogūną supjaustome griežinėliais ir jį pora valandų pamarinuojame užpylę rūgščiu... | 
PUSLAPIAI: 
    
  
  
 

 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
 