Spageti su troškintomis dešrelėmis
- Ingredientai
2 šaukštai grietinės;
4 pieniškos dešrelės;
250 g ridikėlių;
500 g Spageti;
1 svogūnas;
50 g svogūno laiškų;
4 šaukštai tomato padažo.- Gaminimas
-
Spageti išverdame sūdytame vandenyje.
Kol verda spageti, supjaustome svogūno galvą, sudedame į keptuvę ir supjaustome pieniškas dešreles ir taip pat sudedame į keptuvę, troškiname 10 min, tada įdėkite 4 šaukštus tomato padažo ir dar patroškinkite 5 min.
Per tą laiką spageti išverda, tai juos nukošiame ir sudedame į keptuvę, išmaišome spageti su troškintomis dešrelėmis, dar 5 min patroškiname ir valgome.
Per 5 min pasiruošime ridikėlius, su svogūno laiškais, viską nuplausime, laiškus susmulkinsime ir griežinėliais supjaustome ridikėlius, išmaišome su grietine.
Gairės: grietinė, pieniškos dešrelės, ridikėliai, spageti, svogūnas, svogūno laiškai, tomato padažas.
Receptą atsiuntė: Mama.lt
|
|
Kotletukai troškinti morkose
| Faršą įdedame į indą, į jį įmušame kiaušinį, pabarstome prieskonių mėgstamų ir supjaustome... |
Keptas jautienos sultingas kumpis
| Jautienos kumpį nuplauname, nuvarviname ir dedame į indą, kuriame pamarinuosime. Apipilame soja iš abiejų... |
Kepta kiaulės karka
| Visų pirma įtrinti karką su druska ir pipirais, pastatyti marinuotis 1 dienai. Tada į šaltą vandenį ir virti.... |
Perlinių troškinys su vištienos file gabaliukais
| Iš vakaro užmerkti perlines kruopas. Nuskusti morkas, sutarkuoti su burokine tarka, smulkiai susipjaustyti... |
Farširuota paprika
| Išverdami ryžiai. Faršas sumaišomas su išvirtais ryžiais ir mėsos prieskoniais. Paprika... |
Pievagrybiais įdarytas karpis
| Išdarinėta žuvis nuplaunama ir, įtrynus druska palaikoma 30 minučių. Įdarui nuplauti pievagrybiai smulkiai... |
Vištiena mandarinų apklote
| Vištienos krūtinėlę gerai ištrinti paukštienos prieskoniais be druskos, tada krūtinėlę... |
Vištienos file agurkėlių apklote
| Vištienos krutinėlę gera ištrinamei prieskoniais (naudokite kokius mėgstate) iš abiejų pusių.... |
Vištienos kepsnys
| Krūtinėlę plonai pamuškite ir pabarstykite prieskoniais. Dėkite gabalėlį sūrio, gabalėlį sviesto,... |
Bulvių apkepėlė
| Išvirti bulves su lupenom. Apkepti grybus ir svogūnus svieste. Duoti atvėsti. Įtarkuoti sūrį, įdėti smulkiai... |
Pyragas su mesa ir brokoliais
| Atšildytą tešlą iškloti sviestu aptepta forma. Apkepti faršą su svogūnais ir česnakais... |
Keptas lašišų gabalėlis su sterko putėsiais
| Lašišų filė pašlakstykite citrinų sultimis, įtrinkite druska bei maltais pipirais. Sterko filė... |
Kepta antis, įdaryta rome brinkintomis razinomis
| Gerai išvalykite anties vidų, įtrinkite druska ir maltais baltaisiais pipirais. Į ištirpintą medų... |
Sparneliai meduje
| Sparnelius nuplauti sudėti medų (pašildykite mikrobanginėje, iki kol bus skystas) ir supilti soją (galima... |
Pikantiški grybai
| Svogūnai nuvalomi, supjaustomi žiedais, užpilami keliais šaukštais vandens ir emaliuotame puode... |

