Daržovių sriuba
- Ingredientai
- 1,5 litro mėsos sultinio; 
 2 smulkiai supjaustyti svogūnai;
 100 g stambiai sutarkuotų salierų;
 1-2 kubeliais supjaustytos morkos;
 5 šaukštai augalinio aliejaus;
 2 skiltelių česnako;
 1 šaukštas pomidorų padažo;
 po 0,5 stiklinės žaliųjų žirnelių;
 išmirkytos pupelės;
 ryžiai;
 2 prinokę pomidorai;
 2 lauro lapeliai;
 2 šaukštai tarkuoto fermentinio sūrio;
 pipirai;
 druska.
- Gaminimas
-  Supjaustykite svogūnus, česnakus ir pakepinkite aliejuje. Tada sumaišykite juos su morkomis ir salierais. Viską sudėkite į puodą ir 10 minučių patroškinkite. Vėliau supilkite sultinį, suberkite pupeles, žirnelius, ryžius ir virkite ant mažos ugnies, kol daržovės suminkštės. Vėliausiai sudėkite pomidorų padažą, pomidorus, fermentinį sūrį ir užvirinkite. 
Gairės: Mėsos sultinys, svogūnai, Salierai, morkos, aliejus, česnakas, pomidorų padažas, žalieji žirneliai, išmirkytos pupelės, ryžiai, pomidorai, lauro lapai, druska, pipirai.
Receptą atsiuntė: Valstietis.lt
| 
 | 
 | 
 
  Velykinis triušis
 
  
  
  
  
  
| Triušieną, išmirkytą vandenyje su druska ir citrinos sultimis, išvirti su pipirais, lauro... | 
 
  
  
 

 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
 