Rusnės punšas
- Ingredientai
1 l medaus;
1 l portveino (geriau brangesnio);
1 l brendžio.- Gaminimas
-
Medų labai gerai išsukti, supilti į indą ir pakaitinti. Labai atsargiai supilti portveiną ir vėl pakaitinti, pastoviai maišant mediniu šaukštu, jokiu būdu negalima naudoti metalinių šaukštų, nes gėrimas praras savo savybes. Paskutinis ingredientas – brendis. Į jau turimą masę pamažu supilame brendį, pakaitiname iki virimo, bet užvirinti nereikia. Kas mėgsta, galima įmesti kelis gvazdikėlius, įberti truputėlį cinamono. Gautą gerimą uždengiame ir palaikome 10 – 15 minučių, kad "susibrandintų"." Rusnės punšas geriamas karštas.
Gairės: medus, portveinas, brendis.
Receptą atsiuntė: Valstietis.lt
|
|
Šventiška SANGRIA
| Vaisius susmulkiname(vaisiai gali būti kokie tik norite ir kokius tik mėgstate:vynuoges,mandarinai, nektarinai,... |
Vaisinis punčas
| Supjaustytus vaisius užpilti apelsinų sultimis ir degtine (pastarosios reikėtų pilti mažiau, jei norisi silpnesnio... |
Kivių gėrimas
| Susmulkinti nuluptus kivių vaisius. Juos užpilame jogurtu bei grietinėle, įdėti cukraus ir viską gerai suplakti. |
Trintų vaisių ir uogų kokteilis su gaiviuoju spanguolių šerbetu
| Bananus, vyšnias, braškes suplakite plakikliu, įmaišykite apelsinų sulčių. Paruoškite... |
Naminis Cappuccino
| Išsiverdame kavos(geriausia tirpios,kad neliktų nuosėdų arba perkošiame paprastą kavą) Į indą... |
Gaivus kokteilis karštai vasarai
| Bananą nulupkite, supjaustykite ir užšaldykite. Po to sutrinkite su uogomis, sumaišykite su sultimis... |
Labai gaivinantis uogų gėrimas
| Nutarkuokite citrinos žievelę ir sudėkite į dubenį su 350 g aviečių, supjaustytomis braškėmis ir cukrumi.... |
Labai šaltas kavos ir ledų gėrimas
| Į dubenį supilkite pieną, cukrų, tirpią kavą, įdėkite 4 šaukštus ledų (likę bus papuošimui) ir... |
Kmynų gira su medumi
| Kmynus nuplaukite, užpilkite šaltu vandeniu ir virkite, kol skystis pasidarys nekartus. Atvėsinkite,... |
Vaisinis kokteilis
| Bananus ir braškes sudėti į atskirus puodus. Į abu įpilti šalto pieno, įdėti vanilinio cukraus ir... |
PUSLAPIAI:

