Kaip mes be bulvių
- Ingredientai
- 10 vidutinio dydžio šviežios bulvės su lupenomis; 
 10 gabalėlių šalto rūkymo lašinukų;
 svogūno žiedai;
 krapai;
 kmynai;
 druska.
- Gaminimas
-  Bulves gerai nuplauti, įpjauti ir sudėti po gabalėlį lašinukų, svogūnų žiedų, pabarstyti krapų, kmynų, druskos pagal skonį. Kiekvieną bulvytę susukti į foliją ir kepti karštose žarijose. Valgyti su grietine arba trinta varške. Žinoma, įdarą bulvėje galima daryti pagal savo skonį ir norą. 
Gairės: bulvės, lašiniai, svogūno žiedai, krapai, kmynai, druska.
Receptą atsiuntė: Valstietis.lt
| 
 | 
 | 
 
  Aštri mėsytė
 
  
  
  
  
  
| Nuskutame morkas ir bulves ir supjaustome norimo dydžio gabaliukais. Aš morkas pjausčiau juostelėmis, o... | 
 
  Įdaryti vamzdiniai makaronai
 
  
  
  
  
  
| Faršą pakepiname svieste, paskaniname pipirais, druska bei muskato riešutu. Atšildome... | 
 
  Plovas
 
  
  
  
  
  
| Mėsą supjaustykite kubeliais ir paprieskoniuokite aštriais mėsos prieskoniais. Dėkite į keptuvę su aliejumi... | 
 
  Sojos užkepėlė
 
  
  
  
  
  
| Soją paruošiame kaip nurodyta ant pakuotes. Kiaušinius išplakame su majonezu. Sudedame tarkuotą... | 
 
  Baklažanų bokšteliai
 
  
  
  
  
  
| Baklažaną supjaustome į 4 griežinėlius 1,5 cm storio. Išpjaunam griežinėliuose viduriuką, paliekam maždaug... | 
 
  Saldūs bulviniai kleckučiai
 
  
  
  
  
  
| Bulves sugrūsti ir sudėti kitus produktus: jogurtą, cukrų, druską, aguonas, trynį ir miltus. Beje, pastarųjų gali... | 
 
  Guliašas pagal mamą
 
  
  
  
  
  
| Išvirkite mėsą ir supjaustykite gabalėliais. Į keptuvę pilkite aliejų ir jame pakepinkite miltus. Pilkite... | 
 
  Kotletai su grybais ir česnakais
 
  
  
  
  
  
| Į faršą įmaišyti kiaušinio trynį, krakmolą, prieskonius ir džiūvėsėlius. Pastarųjų gali... | 
 
  Debesėliai
 
  
  
  
  
  
| Baltymus atskiriame, trynius sutriname su cukrumi, baltymus suplakame. Miltus sumaišome su krakmolu. Į... | 
 
  Makaronų apkepėlė
 
  
  
  
  
  
| Keptuvėje apkepiname svogūną ir česnaką, dedame smulkintus pievagrybius ir preskoniuotą mėsą, gerai apkepame ir... | 
 
  Virtinukai su mėsa
 
  
  
  
  
  
| Iš miltų, kiaušinio ir vandens užminkykite tešlą. Iškočiokite ir dėkite į vidų, po... | 
 
  Mėsytė kebabams
 
  
  
  
  
  
| Imkite mėsą ir ją supjaustykite didesniais gabalėliais. Pridėkite prieskonių kepsniui, arba laužo kepsniams.... | 
 
  Troškinta vištiena su daržovėmis
 
  
  
  
  
  
| Daržoves išvirkite. Sudėkite vištieną. Įdėkite grietinės ir paprieskoniuokite. Viską ant lengvos... | 
 
  Troškinys ir sriuba viename
 
  
  
  
  
  
| Užkaičiame puodą su vandeniu apie 1,5 litro. Užvirus įmetame 2 vnt daržovių sultinio, nedideliais gabaliukais... | 
 
  Šilkiniai kukuliai
 
  
  
  
  
  
| Bulves išvirkite ir sumalkite. Įmuškite kiaušinį ir sudėję krakmolą gerai išminkykite.... | 
PUSLAPIAI: 
    
  
  
 

 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
 