Lietuviško prekybos tinklo „Maxima“ privatus prekės ženklas „Well Done“ su grilio produktų linija debiutavo dar praėjusiais metais, pasiūlęs pirkėjams gausą įvairiausių produktų, skirtų maisto ruošimui ant grilio.
„Pernai gegužę, vos prasidėjus grilio sezonui, pirkėjams pristatėme išskirtinių skonių „Well Done“ griliui skirtas naujienas, kurios buvo akimirksniu pamėgtos. Tai ir marinuoti daržovėmis praturtinti vištienos iešmeliai, sparneliai, šašlykai, šonkauliukai, kepimui paruošta žuvis ir, žinoma, kepimui skirti įvairūs sūriai. Šiemet artėjant vasarai grilio mėgėjus džiuginsime ir dar didesne „Well Done“ grilio produktų įvairove – iškylautojai turės galimybę pasilepinti naujų skonių kiaulienos šašlykais, šonine, šviežiomis dešrelėmis su sūrio bei grybų pagardais, o nevalgantys mėsos galės įvertinti gurmaniškus grilio sūrius ar žuvį“, – sako Indrė Trakimaitė-Šeškuvienė, „Maximos“ Komunikacijos ir korporatyvinių ryšių departamento direktorė.
„Maxima“ tuo pačiu primena, kad nuo šio kovo parduotuvėse visi „Well Done“ produktai išskiriami oranžinės spalvos kainų etiketėmis, kad pirkėjams būtų lengviau atpažinti visada geros kainos „Well Done“ produktus.




Grilio naujienas išbandė ir savo favoritus pirmieji išrinko „Maximos“ darbuotojai
Prieš paleidžiant „Well Done“ grilio asortimento naujienas į prekybą, pirmieji ištestuoti ir jų paragauti galimybę turėjo daugiau nei pusė tūkstančio „Maximos“ darbuotojų.
„Kartu su „Maxima“ kolegomis ir bendraminčiais iš „Maxima International Sourcing“ jau antrus metus iš eilės puoselėjame tradiciją susirinkti popietei gryname ore į skanaus maisto festivalį „Wellgrilį“. Tai – praėjusiais metais gimusi vidinės komunikacijos iniciatyva, kviečianti darbuotojus pirmuosius išbandyti „Well Done“ grilio naujienas, jas įvertinti ir išrinkti savo favoritus“, – dalinasi „Maximos“ Vidinės komunikacijos vadovė Snieguolė Valiaugaitė.
Šiemet, išbandę naujausius „Well Done“ grilio produktus, darbuotojai labiausiai buvo sužavėti kepamu kamambero sūriu su spanguolių padažu, taip pat marinuotais pikantiškais viščiukų šlaunelių mėsos iešmeliais bei atlantinių lašišų filė su oda žolelių ir česnakų marinate.
„Į favoritų penketuką pateko ir šviežio Afrikinio šamo filė medaus ir garstyčių padaže bei kepamas halumio sūris – tikimės, kad jie užkariavo ne tik „Maximos“ darbuotojų ir artimųjų simpatijas, bet ir patiks mūsų pirkėjams“, – priduria S. Valiaugaitė.
Straipsnį parengė: „Maxima“.
Patiko straipsnis? Užsiprenumeruokite mūsų naujienlaiškį ir gaukite svarbiausias dienos naujienas bei įdomiausius straipsnius kiekvieną darbo dieną 11 val. Tiesiai į Jūsų el. paštą!