Nors lankėsi Anykščiuose, kur susitiko su Valdemaru Juška, su broliu šiltnamiuose auginančiu braškes, tačiau pakvietęs į virtuvę nustebino ne tik patiekalais su lietuvių pamiltomis braškėmis.
Bet kokiu oru gomurį visada paglosto makaronų patiekalai – gardi jautiena ir kreminis padažas nukels tiesiai į tolimąsias Azijos šalis.
Gian Luca primena, kad mėsą prieš gaminant visada reikia nusausinti, tai kuo puikiausiai galima padaryti panaudojant popierinį rankšluostį.
Pasigaminę šį makaronų patiekalą tikrai nepasigailėsite – pasigardžiuodami juos valgys visi šeimos nariai, o skonis užburs nuo pat pirmo kąsnio.
Kreminė pasta su jautiena azijietiškai
Reikės: „Feel the Beef“ marmurinės jautienos, „Hochland“ lydyto sūrio trikampiais; „Malsena Linguine“ kietagrūdžių kviečių ilgųjų makaronų; smulkintų lazdyno ir kedro riešutų; sojos padažo; alyvuogių aliejaus; medaus; česnako; šalotinio svogūno; paprikos; druskos; pipirų.
Jautieną susmulkiname ir paruošiame marinatą: pilame sojos, alyvuogių aliejaus, smulkinto česnako ir dedame šaukštą medaus. Viską pagardiname druska ir pipirais, paliekame pasimarinuoti.
Susmulkiname šalotinį svogūną, paprikas. Pasūdome verdantį vandenį, į jį dedame makaronus ir verdame 10 minučių. Į įkaitintą keptuvę dedame jautieną, gerai pakepame. Suberiame svogūną, po to papriką. Daržovėms apkepus, dedame lydytą sūrelį ir gerai išmaišome. Išvirusius makaronus dedame į keptuvę, šiek tiek įpilame makaronų virimo vandens. Gerai išmaišome ir skanaujame. Skanaus!