gian luca demarco
Gian Luca Demarco
Italų kilmės virtuvės šefas, gyvenantis ir dirbantis Lietuvoje, garsus savo nuoširdumu ir meile kulinarijai. Jo vedamos televizijos laidos bei kulinariniai projektai pritraukia daugybę žiūrovų, kuriems Gian Luca perteikia Italijos virtuvės paslaptis, autentiškus receptus ir maisto gaminimo subtilybes.
Žinomas dėl savo šilto bendravimo stiliaus, jis skatina žmones atrasti džiaugsmą gaminant ir ragaujant kartu, o savo receptais ir asmenybe sugeba įkvėpti tiek profesionalus, tiek mėgėjus.
Šiuo metu veda populiarią TV laidą "La Maistas".
Lietuva stoja į kovą su Italija: kas geriau – dzūkiška banda ar viso pasaulio dievinama pica?
Dzūkiškos bandos – vienų lietuvių dievinamas, o kitų nė neragautas patiekalas. Tačiau TV3 laida „La maistas. Iššūkis“ – puiki proga su tokias patiekalais susipažinti. Būtent todėl Elena Karalienė šį sekmadienį pasiraitos rankoves būtent šiam bulvių patiekalui.
Garsaus Lietuvos šefo ir žmonos pirmas pasimatymas virto kuriozu: nepamirš niekada
Internetinėje tinklalaidėje „Radijo ranča“, kurią veda garsūs radijo, televizijos ir renginių vedėjai Mindaugas Stasiulis, Gintas Vaičikauskas ir Saulius Žvirgždas svečiavosi charizmatiškasis italų virtuvės maestro Gian Luca Demarco.
Kalbai pasisukus apie pirmąjį pasimatymą, su tuomet dar būsima žmona Egle, Gian Luca žiūrovams išklojo visą tiesą apie judviejų pažinties pradžią.
Keliautojas Paulius Samoška atskleidė, kur susipažino su savo mylimąja
Atsinaujinusi TV3 laida „Gero vakaro šou“ nuo rudens kviečia ne tik gyvos muzikos pasirodymams, bet ir atviriausiems pokalbiams – prasidėjus naujajam televizijos sezonui, žiūrovai iš garsių svečių jau išgirdo tai, ko dar niekuomet nebuvo girdėję. O dar kartą tuo įsitikinsime šį trečiadienį.
Ant garsiosios, bene daugiausiai apkalbų televizijoje sulaukiančios pokalbių laidos sofos, šiandien išvysime vieną garsiausių keliautojų Paulių Samošką ir žinomiausią Lietuvos italą Gian Lucą Demarco.
Garsus Lietuvos šefas ragina išbandyti kitokią kugelio versiją: apsilaižysite pirštelius
Jei rinktume populiariausius lietuviškus patiekalus, kugelis neabejotinai pretenduotų į pirmąsias vietas. Ir nors receptų šiandien – daugybė, jo skonį žinome kiekvienas. Būtent todėl šį sekmadienį TV3 laidoje „La maistas. Iššūkis“ kulinaro Gian Lucos Demarco lauks nelengva užduotis.
Jei egzistuoja pica su ananasais, kugelis irgi bus kitoks: Gian Luca mes aštrų iššūkį radijo laidų vedėjai E. Karalienei
Nors ir per skausmą, atrodo, kad italai picą su ananasais jau ima prisijaukinti. O ar mes, lietuviai, būtume tokie drąsūs, keisdami kugelio, cepelinų ar bulvinių blynų receptus? Naujajame TV3 sezone italų virtuvės šefas Gian Luca Demarco mes iššūkį ne tik tradiciniams lietuviškiems patiekalams, bet ir… „Power Hit Radio“ laidų vedėjai Elenai Karalienei Atsinaujinusioje laidoje „La maistas.
Gian Lucą pritrenkė varžovas: atskleidė vienu kartu suvalgęs 18 cepelinų
Šis vakaras su TV3 laida „Žaidimų kambarys“ padovanos daugybę geriausių emocijų.
Žaidime susitiks ir pergalės sieks du vienas kito verti varžovai. Tai – žinomiausias Lietuvos italas, laidos „La maistas“ vedėjas bei kulinaras Gian Luca Demarco ir jo priešininkas, žiūrovas Šarūnas.
Taip smidrų dar nevalgėte: Gian Luca atskleidė netradicinio pyrago su sūriu receptą
Lietuviai vis labiau pamilsta smidrus, kuriuos ruošia pačiais įvairiausiais būdais: apvynioja su šonine, valgo žalius ar net marinuotus. Būtent todėl šį sekmadienį TV3 laidos „La maistas“ vedėjas paskirs jiems ir… tikrai smidrų karalienei Genutei iš Ukmergės, kurią švelniai vadina mama.
Gian Luca su Lietuvos kariuomene užsieniečius stebino žemaičių blynais: tokiose varžybose jėgas išbandė pirmą kartą
Šio vakaro TV3 laidoje „TOP 3“ – nieko nenustebinęs sostinės mero Valdo Benkunsko atradimas, už širdies griebiantys aktoriaus bei cirko artisto Viačeslavo Mickevičiaus-Slavkos poelgiai karo pabėgėlių stovykloje Ukrainoje ir dar neatskleista televizijos laidų vedėjo Gian Lucos Demarco pusė.
Apie kareivišką virtuvę esame girdėję daugybę pačių įvairiausių mitų: nuo to, kad kareiviai valgo tik sausus davinius ar perdžiūvusias košes, iki to, kad tenkinasi tuo, ką per pratybas randa gamtoje.
Gian Luca atstovavo Lietuvai virėjų varžybose: „Net negalvojau, kad galiu to nusipelnyti“
TV3 laidų vedėjas Gian Luca Demarco turėjo didelės garbės atstovauti Lietuvai ir Lietuvos kariuomenei svarbiose kariuomenių virėjų varžybose „Army Sustainer 2024“. „Lietuviai tikrai parodė, kad yra ypatinga tauta. Visi šefai buvo labai kieti, net kietesni už mane, tai čia yra fantastika“, – džiaugsmo neslėpė Gian Luca, kalbėdamas su naujienų portalu tv3.lt.
Gurmaniški Klaipėdos skoniai pribloškė Gian Lucą: „Tai – svajonių darbas“
Klaipėda visuomet traukia poilsiautojus, tačiau ar žinojote, kad miestas galėtų sužavėti ir ne vieną gurmaną? Šį sekmadienį TV3 laidoje „La maistas“ žiūrovai išvys ne visiems atrastą uostamiesčio pusę. Kartu su vedėju Gian Luca Demarco kiekvienas ne tik bus pakviestas apsilankyti įspūdingame gastrobare „Švyturys BHouse“, bet ir sužinos viską apie aludarystę bei nealkoholinio alaus kelią.
REKLAMA
REKLAMA
Naujas grilio vakarėlių hitas: sultingas mėsainis pagal Gian Lucą su lietuviškomis daržovėmis
Atėjus pavasariui, norisi ne tik grilio patiekalų – lietuvių lėkštėse atsiranda ir vis daugiau daržovių. Nusprendęs visa tai sujungti į vieną ir nustebinti žiūrovus sultingu kiaulienos mėsainiu su keptomis daržovėmis, šio sekmadienio TV3 laidoje „La maistas“ Gian Luca apsilankys netoli Kaišiadorių esančiame Bačkonių šeimos ūkyje. Čia jo laukia ne tik daugybė ekologiškų lietuviškų daržovių, bet ir pažintis su žavinga šeimyna, ūkininkauti pradėjusia vos prieš 4 metus.
Gian Luca atskleidė, kaip paruošti nepelnytai pamirštą ėrieną: mėsa tirps burnoje
Šį sekmadienį TV3 laidos „La maistas“ vedėjas Gian Luca Demarco pakvies į Ukmergės rajone esantį ūkį, kuriame žiūrovai išgirs viską apie avis. O virtuvės šefas pirmąkart gyvai susidurs ir su alpakomis! Tačiau labiausiai visus nustebins sultingos ėrienos mentės receptas – patiekalas tiesiog ištirps burnoje…
Atvykęs į Ukmergės rajone esantį Tuomų ūkį, kur jį priims Gražvydas ir Edita, Gian Luca neslėps nuostabos – žiūrėdami laidą, žmonės niekaip nepatikės, kad jie susitinka pavasarį, mat ū...
Gian Luca Demarco pasidalino sėkmingos santuokos receptu – daugelį tai nustebins
Populiarus italų virtuvės šefas ir laidos „La maistas“ vedėjas Gian Luca Demarco puikiai pažįstamas Lietuvos žmonėms. Nors daugelis išgirdę jo vardą tikisi linksmų istorijų, juokingų pašmaikštavimų ar įdomių receptų, šįkart laidoje „Pasikalbėkim“ Gian Luca atsiskleidė visai kitomis spalvomis. Po filmavimo svečias net prisipažino, kad ne dažnai prieš kameras tenka kalbėtis apie tokius svarbius jam dalykus.
Gian Luca Demarco apie laiką, kai žmonai buvo blogai: tiesiog meldžiau Dievo pagalbos
Velykinėje „Pasikalbėkim“ laidoje – išskirtinis svečias Gian Luca Demarco. Populiarus italų virtuvės šefas, laidos „La maistas“ vedėjas ir trijų vaikų tėtis puikiai pažįstamas Lietuvos žmonėms. Nors daugelis išgirdę jo vardą tikisi linksmų istorijų, juokingų pašmaikštavimų ar įdomių receptų, šįkart Gian Luca atsiskleidė visai kitomis spalvomis.
Galbūt daugelį tai nustebins, nes palietus tam tikras temas, pokalbis tapo ypač gilus ir atviras.
Vievyje įkurtas šeimos verslas sužavėjo Gian Lucą: sužinojo visas šakočių paslaptis
Šio sekmadienio TV3 laida „La maistas“ bus ypatinga – Gian Luca Demarco pakvies kartu praleisti Verbų sekmadienį. Šia proga jis apsilankys Vievyje esančioje kepyklėlėje, kur gaminami lietuvių pamėgti gaminiai – nuo šakočių iki kibinų. Žiūrovai ne tik sužinos jų paslaptis, bet ir išmoks pagaminti kitus idealiai velykiniam stalui tinkančius patiekalus.
Vievyje Gian Lucą pasitiks mama ir dukra – Nijolė ir Iveta, kepyklos „Tai’Veta“ įkūrėjos.
Atskleidė geriausią šonkaulių marinatą: užsirašykite iš karto
Kulinaras Gian Luca Demarco neslėps – šis sekmadienis su TV3 laida „La maistas“ jam prilygs antrajam gimtadieniui. Jis ne tik sužinos viską apie tikrą lietuvišką pasididžiavimą – rūkytos mėsos gaminius – bet ir pats paruoš itin sultingus šonkauliukus, apie kuriuos svajoti neabejotinai ims ir žiūrovai…
„Teresės mėsos gaminiai“ – būtent taip vadinasi Kazlų Rūdoje jau daugiau nei 30 metų gyvuojanti įmonė, kurioje Gian Lucą pasitiks direktorius Mantas.
Atsibodo kepta duona? Šie sūrio kamuoliukai sužavės visus
Garsusis virtuvės šefas Gian Luca Demarco su TV3 laida „La maistas“ tęsia skaniausias kulinarines keliones po Lietuvą ir dalinasi neatsivalgomų patiekalų receptais. Šįkart Gian Luca parodė, kaip pasigaminti burnoje tirpstančių sūrio kamuoliukų trio – šis užkandis nepaliks abejingų.
Šįkart virtuvės šefas lankėsi Zarasuose, kur susipažino su Aurimu ir Simona, kurie iš arti parodė, kaip gaminamas lietuviškas ekologiškas aliejus.
Gian Luca pasidalino gardaus pyrago receptu: skonis primins vaikystę
Garsusis virtuvės šefas Gian Luca Demarco su TV3 laida „La maistas“ tęsia skaniausias kulinarines keliones po Lietuvą ir dalinasi neatsivalgomų patiekalų receptais. Šįkart Gian Luca parodė, kaip pasigaminti pyragą su uogomis ir ledais, kurio skonis dvelkia vaikyste.
Šįkart jis vyko į Varėną, kur susipažino su Lauksve, viena iš „Beribu“ įkūrėjų, kuri su dar dviem draugėmis pradėjo šaldytų uogų ir vaisių verslą, kurį vadina miško laboratorija.
Gurmaniški Gian Lucos mėsainiai nepaliks abejingų: naudoja 1 slaptą ingredientą
Šį sekmadienį TV3 laidos „La maistas“ žiūrovams Gian Luca Demarco ne tik atskleis, koks yra tikros žemaitiškos jautienos skonis, bet ir kiekvieną suvilios itin gurmaniško skonio mėsainiais. Atsispirti bus beveik neįmanoma, o ir savaitgalio meniu taps aiškus…
Laidos vedėjas pakvies susipažinti su nedidele šeima, gyvenančia netoli Telšių. Čia jie ne tik patys augina jaučius, bet vėliau ir siūlo savo pagamintą produkciją.
Gian Luca pasidalijo tikro itališko tiramisu receptu: apsilaižysite pirštelius
Garsusis virtuvės šefas Gian Luca Demarco su TV3 laida „La maistas“ tęsia skaniausias kulinarines keliones po Lietuvą ir dalinasi neatsivalgomų patiekalų receptais. Šįkart aplankęs Kazlų Rūdoje veganiškais saldumynais garsėjančią Irmą Trečiokienę Gian Luca stojo į tiramisu kovą ir parodė, kaip pasigaminti tikrą itališką tiramisu.
Gian Luca įsivėlė į tiramisu kovas: pabaiga nustebins ir jį patį
Virtuvės šefas Gian Luca Demarco šį sekmadienį aplankys Kazlų Rūdoje veganiškų desertų studiją įkūrusią Irmą Trečiokienę – jau ne vienerius metus sklando legendos, kad niekas negamina tokių skanių veganiškų saldumynų, kaip ji.
Jazzu – apie spalvingą savo gyvenimą, pokyčius ir daugybę veiklų: „Man jau kurį laiką visko užtenka“
Šį sekmadienį TV3 laidoje „La maistas“ Gian Luca Demarco įgyvendins vieną iš savo svajonių – į svečius pasikvies savo draugę, dainininkę Justę Arlauskaitę-Jazzu. Žinoma moteris ne tik jau kurį laiką džiaugiasi motinyste, bet puoselėja ir kitas savo mylimas veiklas – išleido receptų knygą, ir toliau aktyviai koncertuoja, o neseniai gerbėjams paskelbė ir dar vieną didžiulę naujieną.
Atskleidė gardžių purių blynelių receptą: 1 ingredientas nustebins
Garsusis virtuvės šefas Gian Luca Demarco su TV3 laida „La maistas“ tęsia skaniausias kulinarines keliones po Lietuvą ir dalinasi neatsivalgomų patiekalų receptais. Šįkart Gian Luca įkvėptas apsilankymo svirplių ūkyje pasidalino purių japoniškų blynelių receptu su vienu neįprastu ingredientu – svirplių miltais.
Marijampoliečių svirplių ūkis sužavėjo Gian Lucą: ryžosi ne tik jų paragauti, bet ir pats pagamino patiekalą
Šį sekmadienį TV3 laidos „La maistas“ vedėjas Gian Luca Demarco mes sau rimtą iššūkį – paragauti svirplių! Nors svirpliai vis labiau populiarėja, juos išbandyti dažniausiai ryžtasi tik drąsiausi. Vis dėlto Marijampolėje svirplių ūkį turinti šeima – Greta ir Vaidas – ne tik sugriaus visus mitus, bet ir ne vieną žiūrovą sugundys kuo greičiau šių vabzdžių paragauti ir patiems…
Vos atvykęs susitikti su šeima, Gian Luca bus pavaišintas specialiu pasitikimo gėrimu.
Šį troškinį kirs visa šeima: pigu, greita ir skanu
Garsusis virtuvės šefas Gian Luca Demarco su TV3 laida „La maistas“ tęsia skaniausias kulinarines keliones po Lietuvą ir dalinasi neatsivalgomų patiekalų receptais. Šįkart Gian Luca priėmė 10 eurų iššūkį ir parodė, kaip pasigaminti pigią, greitą ir skanią vakarienę penkiems asmenims, neišleidžiant daug pinigų.
Gian Lucos vakarienė 5 asmenų šeimai – vos už 10 eurų: skanu ir nebrangu
Nauji metai neretai prasideda nuo pažadų sau – pavyzdžiui, sveikiau maitintis ar daugiau taupyti. Ir nors dažnai girdime, kad būtent tokie pažadai vienas kitam prieštarauja, šio sekmadienio TV3 laidoje „La maistas“ Gian Luca Demarco įrodys kitaip.
Tokios picos dar neragavote: apsilaižysite pirštelius
Garsusis virtuvės šefas Gian Luca Demarco su TV3 laida „La maistas“ tęsia skaniausias kulinarines keliones po Lietuvą ir dalinasi neatsivalgomų patiekalų receptais. Šįkart Gian Luca kvietė pasigaminti picą, kokios dar neragavote – su elnienos karpačio.
Sekmadienį virtuvės šefas lankėsi netoli Utenos įsikūrusiame „Auksinio elnio slėnyje“, kuriame susipažino su Stasiu ir jo dukra Agne. Pastaroji užsiima turizmo paslaugomis, o pats vyras augina net 400 elnių ir danielių.
Upėtakis pagal Gian Lucą slepia viena gudrybę: taip paruošę patiekalą niekuomet neprašausite
Prieš kelis metus išbandęs poledinę žvejybą, šį sekmadienį Gian Luca Demarco nuspręs šiam lietuvių pamėgtam hobiui suteikti antrą šansą. O kokios gudrybės čia taikomos ir kaip pasigaminti upėtakį su ypatingu polentos garnyru, žiūrovai išvys jau šį sekmadienį, TV3 laidoje „La maistas“.
Kaip ir pirmąjį kartą, taip ir šį sekmadienį Gian Lucai kompaniją palaikys bičiulis Mindaugas, kuris ne tik išmano viską apie grilius, bet ir apie žvejybą. Vertingais patarimais jis pasidalins ir su žiūrovais.
Gian Luca apsilankė pas Radzevičių: ne tik iš arti pamatė gyvenimą fermoje, bet ir gamino senovinį dzūkišką patiekalą
Ne veltui sakoma, kad kaip metus pradėsi, tokie jie ir bus. Senuosius Gian Luca Demarco išlydėjo draugų apsuptyje, ir būtent taip nusprendė pradėti ir 2024-uosius. Šįkart jo laukia kelionė pas gerą bičiulį, kulinarą bei laidų vedėją Vytarą Radzevičių.
Šis užkandis per Naujuosius nuo stalo dings pirmas: išbandykite
Garsusis virtuvės šefas Gian Luca Demarco ir TV3 laida „La maistas“ su žiūrovais šiemet sveikinasi jau paskutinį kartą. O koks Naujųjų sutikimas be draugų ir skanaus maisto? Gian Luca į savo namus pasikvietė bičiulę Inetą Stasiulytę ir pasidalino gardaus jautienos tartaro receptu – jis puikiai tiks Naujųjų stalui.
I. Stasiulytė ne tik atsiraitojusi rankoves gamino kartu su virtuvės šefu, bet ir papasakojo įdomių asmeninio gyvenimo istorijų.
Gian Lucos šamo receptas papuoš kiekvieną šventinį stalą: užtruksite ne ilgiau nei pusvalandį
Kūčių vakaras daugelio namuose neįsivaizduojamas be žuvies patiekalų, todėl šį sekmadienį, iki didžiųjų metų švenčių liekant vis mažiau laiko, TV3 laida „La maistas“ pakvies odei, skirtai šamui! Apsilankęs Baisogaloje esančiame ūkyje, Gian Luca ne tik sužinos, kaip šios žuvys auginamos, bet ir turės progą paragauti daugybę šamo delikatesų… O galiausiai žiūrovus originaliu receptu nustebins ir pats – ar kada esate ragavę užkeptą šamą su perlinių kruopų risotto?
Baisogaloje esantis „Žuvėjo...
Gian Lucos ėrienos troškinys sušildys net ir šalčiausią žiemos dieną: sotu ir be galo paprasta
Kiekvieną sekmadienio rytą Gian Luca Demarco žiūrovus kviečia įdomiausioms kulinarinėms kelionėms po Lietuvą. O šį kartą teks keliauti labai toli – į prie pat Latvijos sienos esantį ūkį, kuriame Jūrio ir Kristinos šeima jau daugybę metų augina avis. Žiūrovai ne tik sužinos, kokių įdomiausių produktų čia galima paragauti, bet ir išgirs viską apie avis – nuo to, kaip jos auginamos, iki to, kiek dar naudos iš jų galima gauti.
Netoli Biržų esančiu avių ūkiu rūpinasi šeima – Jūris ir Kristina.
Šie sumuštiniai patiks net didžiausiems gurmanams: 1 ingredientas nustebins
Garsusis virtuvės šefas Gian Luca Demarco su TV3 laida „La maistas“ tęsia skaniausias kulinarines keliones po Lietuvą ir dalinasi neatsivalgomų patiekalų receptais. Šįkart Gian Luca parodė, kaip pasigaminti gurmaniškus sumuštinukus su baltame padaže troškintomis sraigėmis – jų skonis sužavės net didžiausius gurmanus.
Šį patiekalą įkvėpė apsilankymas sraigių ūkyje, kurį Ernestas ir Daiva įkūrė prieš 12 metų. Ne vienas šią idėją pasitiko su nuostaba.
Lietuviai stebina delikatesais, dėl kurių iš proto eitų net prancūzai: nuo sraigių ikrų iki traškučius primenančio užkandžio
Šį sekmadienio rytą TV3 laidos „La maistas“ vedėjas Gian Luca Demarco siūlys praleisti gurmaniškai, todėl žiūrovus pakvies apsilankyti Lietuvoje įsikūrusiame sraigių ūkyje. Dėl šio delikateso prancūzai ir italai tiesiog eina iš proto! Tačiau kaip lietuviams kilo mintis patiems įkurti sraigių ūkį ir kokių gardumynų čia galima rasti?
Ernestas ir Daiva savo ūkį įkūrė prieš 12 metų.
Šis kalakutienos dubenėlis puikiai tiks pietums: rašykitės receptą
Garsusis virtuvės šefas Gian Luca Demarco su TV3 laida „La maistas“ tęsia skaniausias kulinarines keliones po Lietuvą ir dalinasi neatsivalgomų patiekalų receptais. Šįkart Gian Luca parodė, kaip pasigaminti maistingą kalakutienos dubenėlį, kuris puikiai tiks pietums.
Gian Luca lankėsi Kučiūnuose, kur įsikūręs didžiulis Ginto ir Rūtos Cimakauskų kalakutų ūkis, gyvuojantis jau 25 metus. Pora kalakutus ne tik augina, bet turi ir skerdyklą, savo gaminamų maisto produktų krautuvėlę.
Tarsi restorane: Gian Luca atskleidė itin populiaraus dubenėlio su kalakutiena receptą
Kiekvieną sekmadienio rytą kulinaras Gian Luca Demarco TV3 laidos „La maistas“ žiūrovus supažindina su vis kitu Lietuvos ūkiu. Šįkart jis pakvies apsilankyti Kučiūnuose – būtent čia įsikūręs didžiulis kalakutų ūkis, kuriame procesas vyksta nuo pradžios iki pat galo. O įkvėptas to, ką pamatys, vedėjas paruoš itin populiarų ir daugelio pamėgtą patiekalą, kuriam bus sunku atsispirti!
Ginto ir Rūtos Cimakauskų kalakutų ūkis gyvuoja jau 25 metus.
Šių kotletų skonis nukels atgal į vaikystę: visai kaip pas mamą
Garsusis virtuvės šefas Gian Luca Demarco su TV3 laida „La maistas“ tęsia skaniausias kulinarines keliones po Lietuvą ir dalinasi neatsivalgomų patiekalų receptais. Šįkart Gian Luca patraukė į Kėdainius pas garsiąją ūkininkų Kvedarų šeimą ir parodė, kaip pasigaminti sultingus jautienos kotletus su troškintais kopūstais – visai kaip pas mamą.
Tokio kepto sūrio recepto dar nebandėte: skonis maloniai nustebins
TV3 laida „La maistas“ su garsiuoju virtuvės šefu Gian Luca Demarco ir toliau keliauja po Lietuvos ūkius ir dalinasi gardžiausių patiekalų receptais. Apsilankęs pieno ūkyje Gian Luca nepraleido progos pasidalinti kitokiu lietuvių pamilto kepto sūrio receptu – jis kviečia pasigaminti varškės sūrį meksikietiškai.
Šįkart Gian Luca vyko pas netoli Rokiškio dvaro įsikūrusius Saulių ir Žydrūnę.
Šis kumpio užkandis sužavės net išrankiausius: verta išbandyti
Garsusis virtuvės šefas Gian Luca Demarco su TV3 laida „La maistas“ tęsia skaniausias kulinarines keliones ir dalinasi neatsivalgomų patiekalų receptais. Šįkart Gian Luca kviečia pasigaminti pikantiškų vieno kąsnio užkandžių su kumpiu – jie nuo stalo dings žaibiškai.
Sekmadienį Gian Luca leidosi pas Saulių ir Žydrūnę, įsikūrusius netoli Rokiškio dvaro ir savo ūkyje laikančius net 600 galvijų.
Gian Lucos žmona Eglė aprodė savo sodą: išsiskiria viena savybe
Šefas Gian Luca Demarco ir jo žmona Eglė TV3 laidos „Svajonių sodai“ žiūrovams aprodė savo nuostabų sodą, kuris tapo pagrindiniu argumentu pirkti namą. Sodas išskirtinis tuo, kad jame daugelis medžių – itin seni, pasodinti prieš daugiau nei 40 metų.
Eglė Demarco įsitikinusi, kad būtent sodas buvo ta priežastis, kodėl ji su vyrų nutarė pirktį šį gerokai už Vilniaus esantį namą.
„Čia įsikūrėme prieš bene šešerius metus.
Kepto sūrio receptas, kuris ypač patinka Gian Lucos žmonai: „Ji tą dieną į mane žiūri su šypsena“
Šį sekmadienio rytą TV3 laidos „La maistas“ vedėjas paskirs dar vienai lietuvių silpnybei – pienui ir jo produktams. O apsilankęs pas netoli Rokiškio ūkį turinčią šeimą, Gian Luca žiūrovams ne tik parodys visą pieno kelią, bet ir pasidalins originaliu kepto sūrio receptu. Patiekalas bus ne tik sotus, bet ir puikiai sušildantis žvarbiais rudens vakarais!
Netoli Rokiškio dvaro gyvenantys Saulius ir Žydrūnė savo ūkyje laiko net 600 galvijų, o per dieną ceche perdirba virš tonos pieno.
„Pyragų dienai“ – nepaprastai skanus Gian Lucos pyragas: tirps burnoje
Garsusis virtuvės šefas Gian Luca Demarco su TV3 laida „La maistas“ tęsia skaniausias kulinarines keliones ir dalinasi neatsivalgomų patiekalų receptais. Šiandien išskirtinė proga – „Pyragų diena“, todėl Gian Luca kviečia pasigaminti nepaprastai skanų morkų pyragą su sūrio kremu.
Gian Luca su žmona Egle aprodė namų kiemą: sukūrė jaukią oazę
Šefas Gian Luca Demarco su žmona Egle aprodė savo namų kiemą. Jame gausu ypatingų augalų. Šįkart šeima sugalvojo neįprastą būdą suteikti jiems dar daugiau dėmesio ir tuo pačiu pagražinti savo sodą.
Važiuokime į Vilnių, pas TV3 laidų vedėją Gian Lucą Demarco. Kaip susikurti tinkamą kiemo apšvietimą ir susikurti savo oazę?
Laidoje „Svajonių sodai“ „Želda“ direktorius Marius Šablauskas pasakojo, kad, atvykęs į Demarco šeimos namus, pirmiausiai apžvelgė augalus.
Šie užkandukai puikiai tiks Helovino vakarėliui: išbandykite
Garsusis virtuvės šefas Gian Luca Demarco su TV3 laida „La maistas“ tęsia skaniausias kulinarines keliones po Lietuvą ir dalinasi gardžiausių patiekalų receptais. Artėjant Helovinui Gian Luca parodė, kaip pasigaminti vakarėliui puikiai tiksiančius užkandukus „pabaisiukus“ su dešrelėmis, o jei norisi saldžiai – su bananais.
Tam, kad sužinotų viską apie vieną šios dienos simbolių – moliūgus, Gian Luca lankėsi Kaune, „Meilės ūkyje“, pas jo šeimininkus Ernestą ir Darių.
Šie gruzdinti rutuliukai taps rudens hitu: nustebsite, iš ko jie pagaminti
Garsusis virtuvės šefas Gian Luca Demarco su TV3 laida „La maistas“ tęsia skaniausias kulinarines keliones po Lietuvą ir dalinasi gardžiausių patiekalų receptais. Ruduo – moliūgų sezonas, tad Gian Luca atskleidė, kaip pasigaminti burnoje tirpstančius gruzdintus moliūgų rutuliukus su sūriu. Jie taps tikru rudens hitu!
Tam, kad sužinotų viską rudens karalius moliūgus, Gian Luca lankėsi Kaune, „Meilės ūkyje“, pas ūkio šeimininkus Ernestą ir Darių.
Helovinui pasiruoškite su Gian Luca: šie „pabaisiukai“ taps vaikų vakarėlio hitu
Nuo šiurpiausios metų šventės neatsiejami moliūgai šį sekmadienį užkariaus TV3 laidą „La maistas“. Žiūrovų laukia tiek puikus ir nesunkiai paruošiamas užkandis, kuris puikiai tiks vaikų Helovino šventei, tiek ir moliūgo patiekalas suaugusiems, kurie šią dieną pasirengę praleisti ramiau.
Pasidalino tobulu vištienos sparnelių receptu: apsilaižysite pirštelius
Garsusis virtuvės šefas Gian Luca Demarco su TV3 laida „La maistas“ tęsia skaniausias kulinarines keliones po Lietuvą ir dalinasi gardžiausių patiekalų receptais. Šįkart Gian Luca pasidalino tobulu pikantiškų vištienos sparnelių medaus padaže receptu – paragavę apsilaižysite pirštelius!
Medų maisto gamybai šefas pasirinko neatsitiktinai – šįkart jis lankėsi Anykščių rajone, Ugnės ir Eimanto medaus ūkyje, kur pats turėjo galimybę išbandyti jėgas bitininkavime.
Gian Luca nuo žmonos Eglės sulaukė staigmenos: sveikino 40 bičiulių, tarp kurių – ir Povilas Meškėla
Šefui Gian Lucai Demarco 40-ojo gimtadienio proga žmona Eglė suorganizavo įspūdingą staigmeną. Kartu su 40-imt bičiulių jie padovanojo mylimam Gian Lucai gražiausias emocijas. Šis nė negalėjo pagalvoti, kad jo laukia tokio masto siurprizas.
Apie staigmeną, skirtą vyrui Gian Lucai Demarco papasakojo žmona Eglė. Ji kartu su geru Gian Lucos bičiuliu dainininku Povilu Meškėla buvo pagrindiniai šio džiaugsmo organizatoriai.
Pasveikinti bičiulio į geležinkelio stotį susirinko apie 40 žmonių.
40-ojo jubiliejaus proga – ypatinga patirtis Gian Lucai: „Per vieną dieną išmokau tiek, kad užtenka visam gyvenimui“
Spalio 19-ąją ypatingą progą – 40-ąjį savo gimtadienį – atšventęs mylimiausias Lietuvos italas bei kulinaras Gian Luca Demarco naujus savo gyvenimo metus pasitinka ypatingai! Jau šį sekmadienį jis vienai dienai taps bitininku ir atskleis visas paslaptis apie bites ir medų.
Gian Lucos 40 jubiliejus: „tūsas“ su šimtu svečių, cepelininis laikas ir kodėl žmoną vadina dovana
Lietuvoje gyvenantis italas, šefas Gian Luca švenčia 40-ąjį jubiliejų. Šiemet jis jaučiasi itin dėkingas savo žmonai Eglei, kurią vadina dovana, ir pripažįsta, kad laikui bėgant ima šiek tiek panašėti į lietuvius – tą pastebi ir jo draugai iš Italijos. Be to, Gian Luca jau ima nerimauti dėl artėjančios vidurio amžiaus krizės, tačiau yra apsvarstęs drąsų jos gydymo receptą – brangų ir išraikškingą pirkinį.