• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

TV3 laida „La maistas“ kartu su garsiuoju virtuvės šefu Gian Luca Demarco ir toliau keliauja po Lietuvą ir dalinasi pačių gardžiausių patiekalų receptais. Šįkart prie Gian Lucos prisijungė iš Italijos atvykusi jo mama, tad šefas nepraleido progos parodyti jai Lietuvą ir pavaišinti gaiviomis smidrų salotomis. 

TV3 laida „La maistas“ kartu su garsiuoju virtuvės šefu Gian Luca Demarco ir toliau keliauja po Lietuvą ir dalinasi pačių gardžiausių patiekalų receptais. Šįkart prie Gian Lucos prisijungė iš Italijos atvykusi jo mama, tad šefas nepraleido progos parodyti jai Lietuvą ir pavaišinti gaiviomis smidrų salotomis. 

REKLAMA

Su brangiausiu žmogumi Gian Luca lankėsi nuostabioje vietoje įsikūrusiame „Geniorojaus smidrai“ ūkyje. Kartu su ūkio šeimininkais Ramune ir Laimučiu jie gilinosi į smidrų augimo subtilybes. 

Ar žinojote, kad smidrai puikiai valo inkstus? Tai Laimutis pasakojo išgirdęs iš dukros, kuri yra urologė. Tad ne tik skanu, bet ir sveika!  

Kaip paaiškino ūkio šeimininkai, geriausia juos valgyti šviežius, nes tada jie – patys vertingiausi. Tad Gian Luca parodė, kaip pasigaminti gaivias smidrų salotas, kurias pasigaminti itin lengva, tačiau skonis užburia.

REKLAMA
REKLAMA

Gaivios smidrų salotos 

Reikės: šviežių smidrų; pomidorų su šakelėmis; „Hochland“ salotų sūrio; šalotinio svogūno; pipirų. 

REKLAMA

Smidrus susmulkiname norimo dydžio gabalėliais. Nuo šakelių nuskabome pomidorus, juos taip pat supjaustome. Šalotinį svogūną susmulkiname ir pasiruošiame salotų sūrį. 

Ingredientus supjausčius, pradedame formuoti mūsų salotas. Į lėkštę beriame pomidorų gabalėlius, smidrus, vėl pomidorus, nepagailime salotų sūrio, viską pagardiname smulkintu svogūnu, smidrų viršūnėlėmis bei pipirais. Skanaus! 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų