Porcijos 4. Užtruksite apie 20 min: 0,5 cukinijos; 100 g krabų lazdelių; 2 kiaušiniai; 4 v. š. miltų; Pundelis laiškinių česnakų; 75 g fermentinio sūrio; Žiupsnis druskos; Aliejaus kepimui, pagal poreikį.
Cukinijų blynų receptas
Cukiniją sutarkuojame burokine tarka. Krabų lazdeles supjaustome nedideliais gabalėliais, laiškinius česnakus pasmulkiname.
Fermentinį sūrį sutarkuojame. Cukinijas sumaišome su krabų lazdelėmis, sūriu, mušame kiaušinius, beriame žalumynus, miltus, druską.
Masę gerai išmaišome. Keptuvėje įkaitiname aliejų. Dedame šaukštu masės ir kepame blynus iš abiejų pusių, kol iškeps ir gražiai apskrus. Valgome su grietine arba tiesiog vienus.