• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Skubu su jumis pasidalinti greita ir gardžia savaitgalio pusryčių idėja – tortilijų sumuštiniais. Tortilijų sumuštinius galite kepti keptuvėje, orkaitėje ar kepsninėse. Ruošiant tortilijų sumuštinius galite drąsiai improvizuoti, taip sunaudojant įvairius maisto likučius“, – rašo tinklaraščio „Gamink su Audrone“ autorė.

„Skubu su jumis pasidalinti greita ir gardžia savaitgalio pusryčių idėja – tortilijų sumuštiniais. Tortilijų sumuštinius galite kepti keptuvėje, orkaitėje ar kepsninėse. Ruošiant tortilijų sumuštinius galite drąsiai improvizuoti, taip sunaudojant įvairius maisto likučius“, – rašo tinklaraščio „Gamink su Audrone“ autorė.

REKLAMA

Reikės: 4 tortilijų (naudojau viso grūdo), dešros, sūrio, salotų, grietinės ir pomidorų padažo, prieskoninių žolelių.

Karštų sumuštinių receptas

Tortilijos vieną dalį įkirpau iki psusės, kad galėčiau sulankstyti ir sutepiau grietinės/pomidorų padažu. Ant viršaus sudėjau dešrą, sūrį, salotų ir užlenkiau.

Tortilijos paruoštos, beliko jas iškepti. Skanaus!

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų