• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Viena gardžiausių silkių mišrainių man yra silkė su daržovėmis. Dažniausiai ją patiekiame šaltą, o ar teko valgyti karštą silkių mišrainę? Visai ekspromtu, kepant daržoves, sumąsčiau įdėti silkės ir ją pakepinti kartu su daržovėmis... Skonis nerealus. Žodžiu, mums labai patiko karšta silkių mišrainė, todėl šią idėja nusprendžiau pasidalinti su jumis“, – rašo tinklaraščio „Gamink su Audrone“ autorė.

„Viena gardžiausių silkių mišrainių man yra silkė su daržovėmis. Dažniausiai ją patiekiame šaltą, o ar teko valgyti karštą silkių mišrainę? Visai ekspromtu, kepant daržoves, sumąsčiau įdėti silkės ir ją pakepinti kartu su daržovėmis... Skonis nerealus. Žodžiu, mums labai patiko karšta silkių mišrainė, todėl šią idėja nusprendžiau pasidalinti su jumis“, – rašo tinklaraščio „Gamink su Audrone“ autorė.

REKLAMA

Reikės: 200 gr silkių filė, 2–3 morkų, 2 svogūnų, 2 v.š. pomidorų padažo, lydyto sviesto kepimui.

Silkių mišrainės receptas

Burokine trintuve sutarkavau morkas. Svogūnus supjausčiau. Į keptuvę su lydytu sviestu sudėjau svogūnus ir morkas. Daržovėms suminkštėjus, įdėjau pomidorų padažą, kiek apkepus, sudėjau gabaliukais pjaustytą silkių filė.

Viską kartu pakepinau. Karšta silkių mišrainė pagaminta, patiekiau su karštomis bulvėmis. Patikėkite, apsivalgymas garantuotas. Skanaus!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų