REKLAMA
REKLAMA
Itališkas morkų pyragas
Ingredientai:
- Morkos, 300 gr.
- Migdolai, 250 gr.
- Cukrus, 150 gr.
- Kiaušiniai, 8 vnt.
- Apelsinų sultys, 300 ml
- Medus, 2 v.š.
- Sviestas formai patepti
- Cukraus pudra pabarstymui
- Apelsino žievelė
- Vanilinis cukrus, 1 pak.
- Morkas sutakuokite arba sumalkite, sudėkite į marlę ir beveik sausai nuspauskite.
- Migdolus nuplikinkite, nulupkite, pakepinkite ir susmulkinkite (bet galima ir su žievele).
- Atskirkite trynius nuo baltymų, trynius išplakite su cukrumi, kad jis ištirptų.
- Pamaišykite, sudėkite morkas ir migdolus, vanilinį cukrų ir medų.
- Įmaišykite sultis ir iki standžių putų išplaktus baltymus.
- Sudėkite į riebalais išteptą kepimo formą ir kepkite 170 laipsnių temperatūroje apie pusvalandį.
- Pabarstykite cukraus pudra ir apelsino žievele.
Skanaus!
Gairės:
Tai ne visas recepras, neklaidinkite žmonių.Produktai brangūs ir būs išmetami lauk, nes gausis ne pyragas, o košė.O kur sviestas arba aliejus, kepimo milteliai kur? .Nėra pyrago į kurį nebūtų dedamas riebalas ir kepimo milteliai į kitus pyragus mielės.Neskelbkite tokių vėjų jeigu nežinote.Čia tiesiog išsidirbinėjimas.
REKLAMA