• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Nežinau kaip ruošiami tradiciniai šaltibarščiai, juos gaminu taip, kaip išmokė mane mama. Pati jų nemėgstu,  bet vyras mielai atsigaivina šaltibarščiais ir visada pagiria, kad buvo labai skanu“, – sako recepto autorė.

„Nežinau kaip ruošiami tradiciniai šaltibarščiai, juos gaminu taip, kaip išmokė mane mama. Pati jų nemėgstu,  bet vyras mielai atsigaivina šaltibarščiais ir visada pagiria, kad buvo labai skanu“, – sako recepto autorė.

REKLAMA

Reikės: 1 l kefyro; 500 ml marinuotų burokėlių; 250 g agurkų; virtų kiaušinių; krapų; virtų bulvių.

GAMINIMAS

Agurkus sutarkuojame, įdedame marinuotus burokėlius, įpilame kefyro. Viską išmaišome. Patiekiame su krapais, virtais kiaušiniais ir virtomis bulvėmis. (Galima dar pridėti laiškinių svogūnų, bei grietinės)

Skanaus!

Šaltinis: Baltoje lėkštėje 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų