REKLAMA
REKLAMA
Išbandykite receptą
Ingredientai:
- Kvietiniai miltai, 500 gr.
- Kiaušiniai, 2 vnt.
- Pienas, 250 ml
- Mielės, 25 gr.
- Aliejus, 5 v.š.
- Cukrus, 4 v.š.
- Vanilinis cukrus, 1 pak.
- Varškė, 400 gr.
- Cukrus, 1 v.š.
- Citrinos esencija, 3 laš.
- Konservuotos kriaušės
- Iš miltų, 1 kiaušinio, pieno, mielių, aliejaus, vanilinio ir cukraus užminkykite tešlą, palikite šiltoje vietoje, kad iškiltų dvigubai.
- Ištepkite kepimo formą aliejumi, išklokite plonai iškočiota tešla, padarykite kraštelius.
- Įdarui pertrinkite varškę, gerai išmaišykite ją su cukrumi, citrinos esencija ir kiaušiniu. Sudėkite ant tešlos.
- Kriaušes supjaustykite riekelėmis ir dėkite ant varškės. Padarykite papuošimus iš tešlos, patepkite kiaušinio plakiniu ir kepkite vidutinio karštumo orkaitėje apie 40 min.
- Iškepusį pabarstykite cukraus pudra arba apipilkite šokoladu.
Skanaus!
Gairės:
REKLAMA