Jums reikės:
2 asmenims, apie 30 min; 4 dideli pomidorai; 2 skardinės saulėgrąžų aliejuje tuno; 150 g tarkuoto sūrio; 2 šaukštai majonezo; 1 šaukštas Dižono garstyčių; 1/2 šaukšto česnakinės druskos; 1 svogūnas(galite keisti svogūno laiškais); druskos ir pipirų pagal skonį.
Tunu įdaryti pomidorai
Įkaitiname orkaitę iki 180 C.
Nuplauname pomidorus, nupjauname viršūnėlę ir su šaukšteliu išgremžiame sėklytes. Padedame pomidorus ant popierinio rankšluosčio, kad nuvarvėtų.
Dubenyje sumaišome tuną, majonezą, garstyčias, smulkintą svogūną, druską, pipirus.
Tuno mišiniu įdarome pomidorus ir sudedame į kepimo indą. Užberiame tarkuoto sūrio ir dedame 15 min. į orkaitę.
Šaltinis: „Samčio užrašai“