• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Kai pamačiau šį receptą žinojau, kad su savo pakeitimais jį tikrai gaminsiu. Juolab, kad vieno puodo patiekalai yra toks geras dalykas. O čia dar tai, ką aš mėgstu. Išbandykit, manau ir jums patiks toks lengvas patiekalas“, – rašo tinklaraščio „Samčio užrašai“ autorė.

„Kai pamačiau šį receptą žinojau, kad su savo pakeitimais jį tikrai gaminsiu. Juolab, kad vieno puodo patiekalai yra toks geras dalykas. O čia dar tai, ką aš mėgstu. Išbandykit, manau ir jums patiks toks lengvas patiekalas“, – rašo tinklaraščio „Samčio užrašai“ autorė.

REKLAMA

Jums reikės:

2 asmenims, apie 30 min; 4 dideli pomidorai; 2 skardinės saulėgrąžų aliejuje tuno; 150 g tarkuoto sūrio; 2 šaukštai majonezo; 1 šaukštas Dižono garstyčių; 1/2 šaukšto česnakinės druskos; 1 svogūnas(galite keisti svogūno laiškais); druskos ir pipirų pagal skonį.

Tunu įdaryti pomidorai

Įkaitiname orkaitę iki 180 C.

Nuplauname pomidorus, nupjauname viršūnėlę ir su šaukšteliu išgremžiame sėklytes. Padedame pomidorus ant popierinio rankšluosčio, kad nuvarvėtų.

Dubenyje sumaišome tuną, majonezą, garstyčias, smulkintą svogūną, druską, pipirus.

Tuno mišiniu įdarome pomidorus ir sudedame į kepimo indą. Užberiame tarkuoto sūrio ir dedame 15 min. į orkaitę.

Šaltinis: „Samčio užrašai

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų