Jums reikės:
2,5 kg bulvių; 2 svogūnų; 3 kiaušinių; 500 ml pieno; apie 300 g kiaulienos šoninės; 1 valg. šaukšto druskos; maltų juodųjų pipirų; 2 valg. šaukštų miltų; sviesto indelių patepimui.
Kugelis kitaip
Sutarkuojame bulves ir 2 svogūnus. Kiaulienos šoninę supjaustome ir pakepiname keptuvėje. Ją sudedame į bulvių masę, o tada supilame verdantį pieną. Po to įmušame kiaušinius, beriame druską, pipirus, miltus ir labai gerai išmaišome.
Indelius sutepame sviestu ir paskirstome juose tešlą. Kepame iki 200ºC laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 80 min.
Šaltinis: „Baltoje lėkštėje“
Kiaušinis?
Nesamonė!