Salotos su triušiena ir mandarinais
- Ingredientai
- 400 g triušienos; 
 150 g mandarinų;
 150 g ananasų;
 300 g majonezo;
 druska.
- Gaminimas
-  Triušienos mėsą reikia išvirti, druskos įdėti pagal skonį. Išvirtą mėsą, mandarinus ir ananasus supjaustyti gabaliukais, sumaišyti ir įdėti majonezo. Prieskonių nereikia. 
Gairės: Salotos su triušiena ir mandarinais, majonezas, ananasai, druska.
Receptą atsiuntė: Valstietis.lt
| 
 | 
 | 
 
  Meksikiečių salotos
 
  
  
  
  
  
| Visus produktus išplakame ir gauname marinatą. Išvalome krevetes. Jas užpilame paruoštu... | 
 
  Krevečių salotos su kriaušėmis
 
  
  
  
  
  
| Krevetes perpilkite šaltu vandeniu ir nusausinkite. Nuplautas ir nuluptas kriaušes supjaustykite... | 
 
  Graikiškos salotos
 
  
  
  
  
  
| Pomidorus nuplauti, nusausinti ir supjaustyti skiltelėmis. Agurką nuplauti, nulupti ir supjaustyti kubeliais.... | 
 
  Salotos su lino sėklomis
 
  
  
  
  
  
| Kininį grybą užpilti verdančiu vandeniu, palaikyti 30 min. Iš visų ingridientų pagaminti padažą. Salotų lapus... | 
 
  Pomidorų salotos su Mocarela
 
  
  
  
  
  
| Pomidorus, sūrį supjaustome griežinėliais. Sudėlioti pomidorų ir Mocarelos griežinėlius galite kaip tik norite.... | 
 
  Ryžių salotos
 
  
  
  
  
  
| Išvirti ir ataušinti ryžius. Kubeliais supjaustyti krabų lazdeles. Ryžius, supjaustytas krabų lazdeles... | 
 
  Vyriškos salotos
 
  
  
  
  
  
| Jautienos širdį arba kiaulienos liežuvius verdame ne mažiau kaip 2 val. Pievagrybius supjaustome... | 
 
  Pusrytinės gaivios salotos
 
  
  
  
  
  
| Smulkintus kubeliais vaisius sumaišyti su varške. Pagal skonį galima apsibarstyti cukrumi. Puikios... | 
 
  Tuno salotos
 
  
  
  
  
  
| Kietai išvirkite kiaušinius. Nuplaukite ir nusausinkite salotų lapus, suplėšykite juos... | 
 
  Makaronų salotos su žuvimi
 
  
  
  
  
  
| Padažui: 200 ml neriebaus majonezo, 100ml natūralaus jogurto, ½ šaukštelio kario, druskos,... | 
 
  Vištienos salotos su ananasais
 
  
  
  
  
  
| Vištienos krūtinėlę išvirti ir supjaustyti kubeliais. Ananasus supjaustyti kubeliais, žirnelius... | 
 
  Šventinė mišrainė su liežuviu
 
  
  
  
  
  
| Virtą liežuvį supjaustom kubeliais ir pakepinam. Į dubenį dedame nusunktus žirnelius, pjaustytus kiaušinius,... | 
 
  Mišrainė su perlinėmis kruopomis ir liežuviu
 
  
  
  
  
  
| Liežuvį supjaustom smulkiais kubeliais, sumaišom su perlinėmis kruopomis. Dedam smulkiai supjaustytą... | 
 
  Salotinis „Gulbių ežeras"
 
  
  
  
  
  
| Pirmiausia gaminamas padažas. Po kelis žalumynus reikia pasilikti papuošimui. Šiek tiek pasūdytame... | 
PUSLAPIAI: 
   
 
  
  
 

 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
 