Tuno salotos
- Ingredientai
- 100 g agurkų; 
 300 g juodųjų alyvuogių;
 60 g majonezo arba alyvuogių aliejaus (pagal skonį);
 60 g pekino salotos;
 100 g pomidorų;
 100 g tuno gabaliukų savo sultyse (arba aliejuje);
 2 virti kiaušiniai.
- Gaminimas
-  Pekino salotą supjaustyti juostelėmis, agurką griežinėliais, pomidorą skiltelėmis, virtą kiaušinį griežinėliais, alyvuogių visai nesmulkint. Paruoštas daržoves sudėti į lėkštę. Daržoves pabarstyt truputėliu druskos, pipirų, uždėti majonezo (arba užpilti aliejaus), sudėti tuno gabalėlius. Galima papuošti krapų ar petražolės šakele. 
Gairės: agurkai, juodosios alyvuogės, majonezas, alyvuogių aliejus, pekino salotos, pomidorai, tuno gabaliukai, virti kiaušiniai.
Receptą atsiuntė: Mama.lt
| 
 | 
 | 
 
  Sūrio mišrainė
 
  
  
  
  
  
| Sūrį, kiaulienos liežuvį supjaustyti kubeliais, porą smulkiai supjaustyti. Įdėti konservuotus kukurūzus, prieskonius... | 
 
  Makaronų mišrainė su tunu
 
  
  
  
  
  
| Makaronus išvirti, agurkus, pomidorus, papriką, svogūną supjaustyti, įdėti pagal jūsų skonį prieskonių ir... | 
 
  Salotos ''TRIO''
 
  
  
  
  
  
| Žiedinį kopūstą išskirstyti nedideliais žiedynais ir nuplikyti verdančiu vandeniu ir palikti užpylus... | 
 
  Mamos gaiviosios salotos
 
  
  
  
  
  
| Visus ingredientus smulkiai supjaustyti, o kiaušinius, pomidorus, ridikėlius pjaustyti griežinėliais. Viską... | 
 
  Itališkos salotos
 
  
  
  
  
  
| Supjaustome kinišką kopūstą ir išdėliojame lėkštėje, taip pat skiltelėmis supjaustome pomidorą... | 
 
  "Rudens pasaka"
 
  
  
  
  
  
| Rudeniška mišrainė Tikra rudens pasaka. Morkas ir bulves išvirti, atvėsinti, nulupti ir... | 
 
  Pekino salotos su įvairiomis spalvingomis daržovėmis
 
  
  
  
  
  
| Visas daržoves nuplauname, supjaustome, įspaudžiame citrinos, įpilame alyvuogių aliejaus, česnaką skaniau... | 
 
  Žiedinių kopūstų salotos
 
  
  
  
  
  
| Žiedinį kopūstą išskirstome į smulkesnius žiedelius, pomidorą supjaustome (kas kaip norit, kubeliais, ar... | 
 
  Krabų ir obuolių mišrainė
 
  
  
  
  
  
| Nulupti supjaustyti obuolius, geriau, kad obuoliai būtų rūgštesni, išvirti nulupti susmulkinti... | 
 
  Dėdės Rudenėlio salotos
 
  
  
  
  
  
| Raugintus kopūstus sudedame į dubenį, supjaustome svogūną, sutarkuojame du virtus vidutinio dydžio burokėlius ir... | 
 
  Vitaminų kalnas
 
  
  
  
  
  
| Mažąją cukiniją supjaustome stambiau, taip skaniau valgyti nes jauti jos tikrą saldoką skonį, pomidorus perpjauname... | 
 
  Pekino salotos su vištiena
 
  
  
  
  
  
| Pekino salotą, ananasus, bei be žievelės ir nukaulintą vištieną smulkiai supjaustome. Dedame majonezo, bei... | 
 
  Soti mišrainė su daržovėmis
 
  
  
  
  
  
| Visus produktus supjaustyti kubeliais, įdėti prieskonių ir pagardinti majonezu. Skanaus | 
 
  Salotos "RUDENĖLIS"
 
  
  
  
  
  
| Razinas nuplikykite. Sutarkuokite morką burokine tarka. Kopūstą išskirstykite mažais žiedynais. Sudėkite... | 
PUSLAPIAI: 
   
 
  
  
 

 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
 