Obuolių ir silkės salotos
- Ingredientai
Druska;
kiaušiniai;
majonezas;
obuolys;
pipirai;
silkės filė;
svogūnas.- Gaminimas
-
Silke susmulkiname norimo dydžio (geriausiai būtų pjauti skersai kas 0,5cm), supjaustome nuluptą ir be sėklų obuolį, bei svogūną ir kiaušinius kubeliais, dedame viską į vieną indą ir užpilame majonezu, įdedame druskos ir pipirų pagal skoni, viską gerai išmaišome. Papuošiame žaluma ir skanaus.
Gairės: druska, kiaušiniai, majonezas, obuolys, pipirai, silkės filė, svogūnas.
Receptą atsiuntė: Mama.lt
|
|
Krevečių salotos su kriaušėmis
| Krevetes perpilkite šaltu vandeniu ir nusausinkite. Nuplautas ir nuluptas kriaušes supjaustykite... |
Graikiškos salotos
| Pomidorus nuplauti, nusausinti ir supjaustyti skiltelėmis. Agurką nuplauti, nulupti ir supjaustyti kubeliais.... |
Salotos su lino sėklomis
| Kininį grybą užpilti verdančiu vandeniu, palaikyti 30 min. Iš visų ingridientų pagaminti padažą. Salotų lapus... |
Pomidorų salotos su Mocarela
| Pomidorus, sūrį supjaustome griežinėliais. Sudėlioti pomidorų ir Mocarelos griežinėlius galite kaip tik norite.... |
Ryžių salotos
| Išvirti ir ataušinti ryžius. Kubeliais supjaustyti krabų lazdeles. Ryžius, supjaustytas krabų lazdeles... |
Vyriškos salotos
| Jautienos širdį arba kiaulienos liežuvius verdame ne mažiau kaip 2 val. Pievagrybius supjaustome... |
Pusrytinės gaivios salotos
| Smulkintus kubeliais vaisius sumaišyti su varške. Pagal skonį galima apsibarstyti cukrumi. Puikios... |
Tuno salotos
| Kietai išvirkite kiaušinius. Nuplaukite ir nusausinkite salotų lapus, suplėšykite juos... |
Makaronų salotos su žuvimi
| Padažui: 200 ml neriebaus majonezo, 100ml natūralaus jogurto, ½ šaukštelio kario, druskos,... |
Vištienos salotos su ananasais
| Vištienos krūtinėlę išvirti ir supjaustyti kubeliais. Ananasus supjaustyti kubeliais, žirnelius... |
Salotos su triušiena ir mandarinais
| Triušienos mėsą reikia išvirti, druskos įdėti pagal skonį. Išvirtą mėsą, mandarinus ir ananasus... |
Šventinė mišrainė su liežuviu
| Virtą liežuvį supjaustom kubeliais ir pakepinam. Į dubenį dedame nusunktus žirnelius, pjaustytus kiaušinius,... |
Mišrainė su perlinėmis kruopomis ir liežuviu
| Liežuvį supjaustom smulkiais kubeliais, sumaišom su perlinėmis kruopomis. Dedam smulkiai supjaustytą... |
Salotinis „Gulbių ežeras"
| Pirmiausia gaminamas padažas. Po kelis žalumynus reikia pasilikti papuošimui. Šiek tiek pasūdytame... |
PUSLAPIAI:

