Vištiena gabaliukais
- Ingredientai
- 4 kiaušiniai; 
 4 šaukštai krakmolo;
 100 g lydyto sūrio;
 4 šaukštai majonezo;
 2 Vištienos krūtinėlės.
- Gaminimas
-  Vištienos file supjaustyti gabalėliais (galima pabarstyti vištienos prieskoniais). Paruošti tešlą t.y. sudėti kiaušinius, krakmolą ir majonezą (majonezo dideli 4 šaukštai). Į paruoštą tešlą sudėti vištienos gabaliukus, įtarkuoti sūrį ir kepti kaip blynus. 
Gairės: kiaušiniai, krakmolas, lydytas sūris, majonezas, Vištienos krutinėlė.
Receptą atsiuntė: Mama.lt
| 
 | 
 | 
 
  Rudeninės cukinijos - faršo kepsneliai
 
  
  
  
  
  
| Nuplovę nulupame cukiniją, supjaustome griežinėliais, išvalome iš jų sėklas, pabarstome vegeta,... | 
 
  Baravykų kotletai
 
  
  
  
  
  
| Nusivalę grybus išvirti, nusunkti, sumalti mėsmale. Įmušti kiaušinius, suberti krakmolą ir... | 
 
  Baklažanų sluoksniuotis
 
  
  
  
  
  
| Baklažaną geriausia pasiruošti iš vakaro: supjaustyti išilgai į maždaug 6 skilteles (priklauso... | 
 
  Netikri balandėliai
 
  
  
  
  
  
| Į faršą supjaustyti smulkiai svogūną, įmušti kiaušinį, pabarstyti prieskonių, įberti ryžių.... | 
 
  Troškintos daržovės su mėsa
 
  
  
  
  
  
| Troškintuve sluoksniuojame: apačioje griežinėliais pjaustytos morkos, toliau kubeliais pjaustyta mėsa (gali... | 
 
  Troškintos vištienos kepenėlės su ryžių garnyru
 
  
  
  
  
  
| Kepenėles nuplauname po šaltu vandeniu, supjaustome maždaug 1,5 cm dydžio gabalėliais, pabarstome... | 
 
  Vištienos ir daržoviu troškinys
 
  
  
  
  
  
| Į kubeliais supjaustytą vištieną dedame šaukštą majonezo, bei vištienos prieskonių. Tada... | 
 
  Bulvių plokštainis
 
  
  
  
  
  
| Bulves nulupame, nuplauname ir sutarkuojame, taip pat svogūną sutarkuojame, užviriname 1 stiklinę pieno ir supilame... | 
 
  Bulvių - grybų apkepas
 
  
  
  
  
  
| Grybus išverdam, ir nukošiam per kiaurąsamtį. Supjaustome kubeliais svogūną, dedame į keptuvę su... | 
 
  Tortilija su daržovėm ir mėsa
 
  
  
  
  
  
| Ant keptuvės pakepiname faršą su svogūnu, petražolėmis, krapais ir pomidorų padažu. Susipjaustome pekino... | 
 
  Įdaryti baklažanai
 
  
  
  
  
  
| Baklažanus perpjauname pusiau, išskobiame baklažanų vidų. Faršą pakepinam su pjaustytu svogūnu,... | 
 
  Skanus ir paprastas troškinukas
 
  
  
  
  
  
| Mėsą supjaustyti ir gerai apkepinti keptuvėje, bulves supjaustyti smulkiai, morkas sutarkuoti, svogūną supjaustyti... | 
 
  Bulvinė pica
 
  
  
  
  
  
| Bulves smulkiai sutarkuojame, įberiame druskos, pipirų išmaišome ir sudedame į kepimo formą.... | 
 
  Įdaryta paprika
 
  
  
  
  
  
| Paprika perpjauti per pusę, išvalyti vidų ir nublanširuoti karštu vandeniu, arba fritiurinėje... | 
 
  Vištienos kepsnys ''ZARA''
 
  
  
  
  
  
| Vištienos file supjaustome juostelėmis, pamarinuojame su vištienos prieskoniais. Daržoves susmulkiname... | 
PUSLAPIAI: 
    
  
  
 

 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
 