Netikri balandėliai
- Ingredientai
- Bulvės; 
 1 kg faršo;
 1 kiaušinis;
 1 kopūstas (jei didelis, tai pusė);
 krapai;
 4 morkos (didelės);
 1 stiklinė pieno;
 prieskoniai;
 50 g ryžių;
 1 svogūnas.
- Gaminimas
-  Į faršą supjaustyti smulkiai svogūną, įmušti kiaušinį, pabarstyti prieskonių, įberti ryžių. Susitarkuoti morkas burokine tarka ir susipjaustyti kopūstus, tik ne smulkiai. Sloksniuojam : morkos, kopūstai, faršo kukuliai ir vėl taip pat. Dedame troškintis. Bulves išverdame, nupilame vandenį, įpilame stiklinę karšto pieno, gerai sutriname. Dedame į lėkštę bulvių košę ir apibarstome krapais. 
Gairės: bulvės, faršas, kiaušinis, kopūstas, krapai, morkos, pienas, prieskoniai, ryžiai, svogūnas.
Receptą atsiuntė: Mama.lt
| 
 | 
 | 
 
  Vištiena su naminiais makaronais
 
  
  
  
  
  
| Naminiai makaronai. Suplakite kiaušinius, įpilkite apie 50 ml. vandens, ir idėkite saukštelį druskos.... | 
 
  Šernienos kumpis su mėlynojo pelėsinio sūrio padažu
 
  
  
  
  
  
| Vandenį marinatui pavirinti su druska, česnaku, pipirais, kadagio uogomis ir prieskoniais. Ataušinti, pridėti... | 
 
  Šerniena su baravykų rissoto
 
  
  
  
  
  
| Rozmarino šakele persmeikite šernienos medalioną. Ištepkite prieskoniais – druska,... | 
 
  Triušienos troškinys
 
  
  
  
  
  
| Išimta iš marinato kiškiena nusausinama, įtrinama druska su prieskoniais, prismaigstoma... | 
 
  Šernienos kepsnys
 
  
  
  
  
  
| Šernienos nugarinę supjaustyti ir pamušti, pabarstyti prieskoniais ir smulkintu česnaku. Sudėti į... | 
 
  Stirnienos kepsnys
 
  
  
  
  
  
| Filė supjaustyti juostelėmis, pakepinti su sviestu. Prieš baigiant kepti įpilti vyno, dar po kelių minučių... | 
 
  Dailininko A.Vozbino koldūnai su mėsa
 
  
  
  
  
  
| Labai gerai išgaląstu peiliu, smulkiais gabaliukais sukapokite mėsą ir svogūnus. (Nenaudokite mėsmalės, nes... | 
 
  Triušienos guliašas su daržovėmis
 
  
  
  
  
  
| Keptuvėje su aliejumi pakepti svogūną. Šiems suminkštėjus, sudėti apkepti triušieną. Apkepus... | 
 
  Troškinta šerniena su daržovėmis
 
  
  
  
  
  
| Mėsos gabalą gerai įtrinti druska, juodaisiais pipirais. Padaryti įpjovimus ir į kiekvieną įdėti per pusę... | 
 
  „Netikras zuikis“
 
  
  
  
  
  
| Svogūnus ir česnakus susmulkinti, smulkiai sutarkuoti bulves, įmušti kiaušinius. Viską maišyti... | 
 
  Farširuota Kalėdinė lydeka
 
  
  
  
  
  
| Pirmiausia nuskutame ir išdarinėjame lydeką, po to nukerpame pelekus. Odą pradėti lupti nuo galvos (pilvo... | 
 
  Tradicinis keptas karpis Kūčioms
 
  
  
  
  
  
| Nuskustą ir išdarinėtą karpį supjaustyti gabaliukais, įtrinti druska, prieskoniais, apibarstyti miltais ir... | 
 
  Pikantiški lydekos ir vištienos kotletukai
 
  
  
  
  
  
| Virtuviniu kombainu susmulkinkit vištienos ir lydekos filę arba tiesiog sumalkite per smulkų sietelį. Viską... | 
 
  Netradicinė lydeka
 
  
  
  
  
  
| Didelę lydeką nuskusti, nenupjovus galvos išimti mėsą. Iš jos išrinkti kaulus, sumalti su piene... | 
 
  Kepta višta su bulvėmis
 
  
  
  
  
  
| Vištą išmirkyti vandenyje, nusausinti. Aliejų sumaišyti su citrinos sultimis, maltais... | 
PUSLAPIAI: 
   
 
  
  
 

 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
 