Pamorkavęs šampiukų troškinys
- Ingredientai
- 1 morka; 
 250 g šampinjonų;
 kelios skiltelės česnako;
 druska;
 2 svogūnai.
- Gaminimas
-  Šampinjonus, svogūnus, česnakus supjaustome, morka per burokinę tarką sutarkuojama. Viskas sudedama į keptuvę, įberiame druskos ir kepame iki 15 min. 
Gairės: morka, šampinjonas, česnakas, druska, svogūnai.
Receptą atsiuntė: Mama.lt
| 
 | 
 | 
 
  Kotletukai troškinti morkose
 
  
  
  
  
  
| Faršą įdedame į indą, į jį įmušame kiaušinį, pabarstome prieskonių mėgstamų ir supjaustome... | 
 
  Keptas jautienos sultingas kumpis
 
  
  
  
  
  
| Jautienos kumpį nuplauname, nuvarviname ir dedame į indą, kuriame pamarinuosime. Apipilame soja iš abiejų... | 
 
  Kepta kiaulės karka
 
  
  
  
  
  
| Visų pirma įtrinti karką su druska ir pipirais, pastatyti marinuotis 1 dienai. Tada į šaltą vandenį ir virti.... | 
 
  Perlinių troškinys su vištienos file gabaliukais
 
  
  
  
  
  
| Iš vakaro užmerkti perlines kruopas. Nuskusti morkas, sutarkuoti su burokine tarka, smulkiai susipjaustyti... | 
 
  Farširuota paprika
 
  
  
  
  
  
| Išverdami ryžiai. Faršas sumaišomas su išvirtais ryžiais ir mėsos prieskoniais. Paprika... | 
 
  Pievagrybiais įdarytas karpis
 
  
  
  
  
  
| Išdarinėta žuvis nuplaunama ir, įtrynus druska palaikoma 30 minučių. Įdarui nuplauti pievagrybiai smulkiai... | 
 
  Vištiena mandarinų apklote
 
  
  
  
  
  
| Vištienos krūtinėlę gerai ištrinti paukštienos prieskoniais be druskos, tada krūtinėlę... | 
 
  Vištienos file agurkėlių apklote
 
  
  
  
  
  
| Vištienos krutinėlę gera ištrinamei prieskoniais (naudokite kokius mėgstate) iš abiejų pusių.... | 
 
  Vištienos kepsnys
 
  
  
  
  
  
| Krūtinėlę plonai pamuškite ir pabarstykite prieskoniais. Dėkite gabalėlį sūrio, gabalėlį sviesto,... | 
 
  Bulvių apkepėlė
 
  
  
  
  
  
| Išvirti bulves su lupenom. Apkepti grybus ir svogūnus svieste. Duoti atvėsti. Įtarkuoti sūrį, įdėti smulkiai... | 
 
  Pyragas su mesa ir brokoliais
 
  
  
  
  
  
| Atšildytą tešlą iškloti sviestu aptepta forma. Apkepti faršą su svogūnais ir česnakais... | 
 
  Keptas lašišų gabalėlis su sterko putėsiais
 
  
  
  
  
  
| Lašišų filė pašlakstykite citrinų sultimis, įtrinkite druska bei maltais pipirais. Sterko filė... | 
 
  Kepta antis, įdaryta rome brinkintomis razinomis
 
  
  
  
  
  
| Gerai išvalykite anties vidų, įtrinkite druska ir maltais baltaisiais pipirais. Į ištirpintą medų... | 
 
  Sparneliai meduje
 
  
  
  
  
  
| Sparnelius nuplauti sudėti medų (pašildykite mikrobanginėje, iki kol bus skystas) ir supilti soją (galima... | 
 
  Pikantiški grybai
 
  
  
  
  
  
| Svogūnai nuvalomi, supjaustomi žiedais, užpilami keliais šaukštais vandens ir emaliuotame puode... | 
PUSLAPIAI: 
    
  
  
 

 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
 