Taupi, sveika ir gardi sriuba
- Ingredientai
- 5 bulvės; 
 druska;
 300 g faršo (kiaulienos ar jautienos);
 1 kopūstas;
 2 lauro lapai;
 2 morkos;
 1 svogūnas.
- Gaminimas
-  Morkas, bulves nulupame, nuplauname. Bulves supjaustome kūbeliais, morkas sutarkuojame burokinę tarka. Kopūsto (nedidelę) galvutę nuplauname ir supjaustome. Dedame į puodą, užpilame vandens, pabarstome pagal skonį druskos ir verdame 20 min. Paruošiame per tą laiką faršą: supjaustome smulkiai svogūno (jei mėgstate) pabarstome druskos, pipirų ir gerai išmaišome faršą. Po 20 min sriubos virimo kukuliais sudedame faršą, dar paverdame 10 min. 
Gairės: bulvės, druska, faršas, kopūstas, lauro lapai, morkos, svogūnas.
Receptą atsiuntė: Mama.lt
| 
 | 
 | 
 
  Aštri vištienos sriuba
 
  
  
  
  
  
| Į karštą vandenį užmerkiame baltuosius kinietiškus "Fungus" grybus.Kokiam pusvalandžiui.... | 
 
  Daržovių sriuba su pievagrybiais
 
  
  
  
  
  
| Užvirinti puode vandenį, bulves nuskusti ir supjaustyti kubeliais, kopūstą sutarkuoti per burokinę trintuvę,... | 
 
  Raudonoji jūra lėkštėje
 
  
  
  
  
  
| Pirmiausia trumpai nuviriname (5 min) vištienos blauzdeles, kad nueitų visi nešvarumai ir... | 
PUSLAPIAI: 
    
  
  
 

 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
 