Vištienos šaltiena
- Ingredientai
400 g vištienos filė arba nukaulėtos mėsos;
želatinos mišinys mėsai;
2 morkos;
1 indelis konservuotų žirnelių arba 1 indelis konservuotų kukurūzų;
petražolės.- Gaminimas
-
Išverdame vištienos mėsą. Jeigu yra su kaulu, tada nukauliname ir supjaustome nedideliais gabaliukais. Į formą dedame riekelėmis pjaustytą virtą morką, smulkintas petražoles, žirnelius arba kukurūzus. Paruošiame želatinos mišinį. Šis mišinys paruošiamas sumaišant jį su verdančiu vandeniu. Maišomas, kol ištirpsta želatina ir atvėsinamas. Tada dedame mėsą į formą ir apipilame paruoštui atvėsintu želatinos mišiniu mėsai.
Gairės: Vištienos filė, želatinos mišinys, morkos, konservuoti žirneliai, petražolės.
Receptą atsiuntė: Valstietis.lt
|
Saldžiai rūgšti vištiena
| Viščiukų krūtinėles nuplauti, supjaustyti nedideliais gabaliukais. Paprikas išvalyti, svogūnus ir... |
Paella
| 1. Užvirti 1 litrą vandens, sudėti abu kubelius ir palaukti kol jie ten ištirps. Tada sudėti jūros gėrybes... |
Kepta višta su džiovintais vaisiais
| Prieš kepant, višta įtrinkite tokiu mišiniu: druska, juodųjų pipirų mišinys,... |
Kepta antis su mandarinais
| Paruoštą antį įtrinti marinatu - medumi ir prieskoniais ir palaikyti 2-3 val. Įdarui keptuvėje... |
Vištienos – daržovių vėrinukai
| Vištienos krūtinėlę supjaustyti nedideliais gabalėliais ir pamerkti į dubenį, kuriame... |
Cinamono-medaus sparneliai
| Sumaišykite visus produktus maišelyje ir laikykite juos ten 2 valandas, retkarčiais pakratykite.... |
Troškinta vištiena su voveraitėmis
| Vištieną supjaustyti grežinėliais, ją apkepti svieste arba aliejuje, susipjaustyti pomidorus nedideliais... |
Vištienos kepenėlių aštrus troškinukas
| Susmulkinti pipiriuką čili ir sumaišyti su supjaustytu svogūnu, apkepinti aliejuje. Vištų kepenėles... |
Vištienos kepenėlių paštetas su brendžiu
| Kepenėles nuvalome. Susmulkiname svogūną ir kepiname svieste, kol pagelsta. Sudedame trintą česnaką ir kepiname 1... |
Kepenėlių tortas
| Viska sumaišyt ir iškepti blynus (didumo tokio, kokio dydžio bus tortas).Jei gaunasi tiršta... |
Pistacijomis įdaryta višta
| Vištą perpjauti išilgai nugaros ir atskirti mėsą ir kaulus nuo odos,labai atsargiai, kad oda... |
Vištiena su spagetti makaronais
| Verdančiame vandenyje išverdame makaronus, perskalaujame po šaltu vandeniu ir sumaišome su... |
Vištienos pyragas
| Išverdame vištienos mėsą. Jeigu yra su kaulu, tada nukauliname ir supjaustome nedideliais... |
Vištiena su medumi
| Sumaišomas margarinas, medus, druska, garstyčios ir karis. Užpilama ant vištienos. Kepama orkaitėje... |
Švelni vištiena su abrikosais
| Vištienos filė išplauti ir supjaustyti nedideliais gabaliukais. Filė apkepti, įdėti druskos pagal... |
