Kepta antis su mandarinais
- Ingredientai
- Antis; 
 pora mandarinu;
 keletas šaukštų sviesto;
 malti pipirai;
 druska;
 džiovinti čiobreliai.- Marinatui reikės: 
 keletą šaukštų medaus;
 paukštienos prieskonių;
 baziliko;
 muskato;
 druskos.
- Gaminimas
-  Paruoštą antį įtrinti marinatu - medumi ir prieskoniais ir palaikyti 2-3 val. Įdarui keptuvėje išlydyti sviestą, sudėti nuluptus mandarinus, pagardinti druska, pipirais ir čiobreliais. Keletą minučių pakepinti. Sudėti įdarą į anties vidų ir užrišti taip, kad kepant įdaras nepabėgtų. Įkaitinti orkaitę iki 220 laipsnių ir kepti antį ,kol apskrus viršus. Sumažinti temperatūrą iki 170 laipsnių, nupilti riebalus, antį įvynioti į foliją ir dar kepti apie valandą. 
Gairės: Antis, mandarinai, sviestas, malti pipirai, druska, džiovinti čiobreliai, medus, bazilikas, muskatas.
Receptą atsiuntė: Valstietis.lt
| 
 | 
 | 
 
  Lazanija
 
  
  
  
  
  
| Pradedame nuo mėsos padažo. Sudedame mėsą ant įkaitintos sausos nepridegančiu paviršiumi keptuvės (jokio... | 
 
  Makaronai su šonine ir pievagrybiais
 
  
  
  
  
  
| Pasūdytame vandenyje su trupučiu aliejaus išverdame makaronus. Svogūną supjaustyti kubeliais, pievagrybius ir... | 
 
  Lazanija su cukinija
 
  
  
  
  
  
| Paruošimas: Įkaitinkite alyvuogių aliejų, išspauskite į jį česnako skilteles, apkepkite keletą... | 
 
  Kiaušiniais užkepti makaronai
 
  
  
  
  
  
| Makaronus išvirkite pasūdytame vandenyje. Perliekit šaltu vandeniu ir dėkite į šalį.... | 
 
  Vištienos kepenėlių aštrus troškinukas
 
  
  
  
  
  
| Susmulkinti pipiriuką čili ir sumaišyti su supjaustytu svogūnu, apkepinti aliejuje. Vištų kepenėles... | 
 
  Vištienos kepenėlių paštetas su brendžiu
 
  
  
  
  
  
| Kepenėles nuvalome. Susmulkiname svogūną ir kepiname svieste, kol pagelsta. Sudedame trintą česnaką ir kepiname 1... | 
 
  Kepenėlių tortas
 
  
  
  
  
  
| Viska sumaišyt ir iškepti blynus (didumo tokio, kokio dydžio bus tortas).Jei gaunasi tiršta... | 
 
  Pistacijomis įdaryta višta
 
  
  
  
  
  
| Vištą perpjauti išilgai nugaros ir atskirti mėsą ir kaulus nuo odos,labai atsargiai, kad oda... | 
 
  Vištiena su spagetti makaronais
 
  
  
  
  
  
| Verdančiame vandenyje išverdame makaronus, perskalaujame po šaltu vandeniu ir sumaišome su... | 
 
  Vištienos pyragas
 
  
  
  
  
  
| Išverdame vištienos mėsą. Jeigu yra su kaulu, tada nukauliname ir supjaustome nedideliais... | 
 
  Vištiena su medumi
 
  
  
  
  
  
| Sumaišomas margarinas, medus, druska, garstyčios ir karis. Užpilama ant vištienos. Kepama orkaitėje... | 
 
  Švelni vištiena su abrikosais
 
  
  
  
  
  
| Vištienos filė išplauti ir supjaustyti nedideliais gabaliukais. Filė apkepti, įdėti druskos pagal... | 
 
  Amerikietiškai skrudinti vištienos gabaliukai
 
  
  
  
  
  
| Vištienos krūtinėlę supjaustome kubeliais. Pabarstome prieskoniais. Palaukiame apie 10-15 min, kol... | 
 
  Vištiena su kariu ir medumi
 
  
  
  
  
  
| Apiberti vištieną druska, kariu ir pipirais. Česnakus smulkiai sutarkuoti ir įtrinti į vištieną.... | 
 
  Vištiena su pomidorų salotomis
 
  
  
  
  
  
| Vištienos šlauneles apiberti prieskoniais ir druska, ištepti vištieną majonezu, kad ji... | 
 
  
  
 

 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
 