Užkandis su sūriu
- Ingredientai
1 lavašas;
1 indėlis lydyto tepamojo sūrio;
1 skardinė konservuotų kukurūzų;
300 g lašišos;
krapai;
petražolės;
malti juodieji pipirai.- Gaminimas
-
Visą lavašą patepti lydytų tepamu sūriu, tolygiai paskirstyti supjaustytos lašisos gabaliukus bei konservuotos kukurūzus. Pabarstyti krapu, petražolėmis, pipirais. Susukti į dešros formą. Palikti porai valandų šaltoje viesioje vietoje.
Gairės: Lavašas, lydytas tepamas sūris, konservuoti kukurūzai, lašiša, krapai, petražolės, juodieji pipirai.
Receptą atsiuntė: Valstietis.lt
|
|
Mišrainė prie alaus
| Fermentinį sūrį supjaustome kubeliais, ten pat suberiame duonos džiūvėsius, labiausiai tinkami su kumpiu... |
Žirniai su spirgučiais
| Žirnius mirkyti 3-4 valandas, virti 10 min. Kol verda žirniai, paspirginti spirgučius kartu su svogūnu, dėti druską... |
Aštrūs vištienos vėrinukai
| Filė supjaustyti gabalėliais, iš likusių ingridientų sumaišyti vientisą masę ir ja užpilti... |
Česnakinis duonos bokštas
| Šviesios duonos riekes apskrudinti iš abiejų pusių, praaušusią supjaustyti juostelėmis ir... |
Kalmarai tešloje
| Kalmarus reikia nuplauti, išdarinėti ir supjaustyti žiedais arba juostelėmis ir pavirti 1 - 2 minutes.... |
Kepta duona su pikantiška mišraine
| Pakepinti duoną riekelėmis, įtrinti česnaku ir pabarstyti druska. Išvirti kiaušinius, atvėsinti,... |
Užkandėlė prie alaus
| Duonos riekes iškepti aliejuje. Morkas išvirti ir nulupus sutarkuoti stambia tarka. Taip pat... |
Lavašo suktinukas prie alaus
| Imame lavašo lakštą. Išskleidžiame ir aptepame tepamu lydytu sūreliu, lydytą sūrelį pasirinkus... |
Kepinukai "Skanumėlis"
| Pirmiausiai atsišildome šaldytą bemielę sluoksniuotą tešlą. Tada supjaustome norima forma.... |
Aštrus kebabas
| Lavašą supjaustyti į 4 dalis. Mėsos gabalą gerai įtrinti druska, keturių pipirų mišiniu, čili pipirais... |
Sviestinis Velykų avinėlis
| Į išplautą sviestą pridėti tarkuotų krienų ir druskos, išmaišyti. Peilio ir šakutės... |
Kiaušiniai kevale
| Dešimt kiaušinių virkite puode (apie 10 min.), tuomet atvėsinkite šaltu vandeniu (kad geriau... |
PUSLAPIAI:


