Daržovių troškinys su makaronais
- Ingredientai
- 2 morkos; 
 1 raudona paprika;
 1 nedidelė cukinija;
 100 g žalių žirnelių;
 100 g makaronų kriauklelių;
 100 g šparaginių pupelių;
 3 šaukštai neaštraus pomidorų padažo;
 druska;
 pipirai;
 truputėlio aliejaus kepimui;
 50 g fermentinio sūrio.
- Gaminimas
-  Supjaustykite morkas ir papriką, pakepkite keptuvėje nedideliame aliejaus kiekyje. Baigiant įdėkite supjaustytą cukiniją, supilkite pomidorų padažą. Nedideliame kiekyje pasūdyto vandens išvirkite žirnelius ir pupeles. Į jas sudėkite pakeptas daržoves bei prieskonius ir 10 min. troškinkite ant nedidelės ugnies. Tada dėkite makaronus, troškinkite kol jie suminkštės. Patiekite karštą su fermentinio sūrio kubeliais. 
Gairės: morkos, raudonoji paprika, cukinija, žali žirneliai, makaronų kriauklelės, druska, pipirai, fermentinis sūris, sparaginės pupelės.
Receptą atsiuntė: Valstietis.lt
| 
 | 
 | 
 
  Aštri mėsytė
 
  
  
  
  
  
| Nuskutame morkas ir bulves ir supjaustome norimo dydžio gabaliukais. Aš morkas pjausčiau juostelėmis, o... | 
 
  Įdaryti vamzdiniai makaronai
 
  
  
  
  
  
| Faršą pakepiname svieste, paskaniname pipirais, druska bei muskato riešutu. Atšildome... | 
 
  Plovas
 
  
  
  
  
  
| Mėsą supjaustykite kubeliais ir paprieskoniuokite aštriais mėsos prieskoniais. Dėkite į keptuvę su aliejumi... | 
 
  Sojos užkepėlė
 
  
  
  
  
  
| Soją paruošiame kaip nurodyta ant pakuotes. Kiaušinius išplakame su majonezu. Sudedame tarkuotą... | 
 
  Baklažanų bokšteliai
 
  
  
  
  
  
| Baklažaną supjaustome į 4 griežinėlius 1,5 cm storio. Išpjaunam griežinėliuose viduriuką, paliekam maždaug... | 
 
  Saldūs bulviniai kleckučiai
 
  
  
  
  
  
| Bulves sugrūsti ir sudėti kitus produktus: jogurtą, cukrų, druską, aguonas, trynį ir miltus. Beje, pastarųjų gali... | 
 
  Guliašas pagal mamą
 
  
  
  
  
  
| Išvirkite mėsą ir supjaustykite gabalėliais. Į keptuvę pilkite aliejų ir jame pakepinkite miltus. Pilkite... | 
 
  Kotletai su grybais ir česnakais
 
  
  
  
  
  
| Į faršą įmaišyti kiaušinio trynį, krakmolą, prieskonius ir džiūvėsėlius. Pastarųjų gali... | 
 
  Debesėliai
 
  
  
  
  
  
| Baltymus atskiriame, trynius sutriname su cukrumi, baltymus suplakame. Miltus sumaišome su krakmolu. Į... | 
 
  Makaronų apkepėlė
 
  
  
  
  
  
| Keptuvėje apkepiname svogūną ir česnaką, dedame smulkintus pievagrybius ir preskoniuotą mėsą, gerai apkepame ir... | 
 
  Virtinukai su mėsa
 
  
  
  
  
  
| Iš miltų, kiaušinio ir vandens užminkykite tešlą. Iškočiokite ir dėkite į vidų, po... | 
 
  Mėsytė kebabams
 
  
  
  
  
  
| Imkite mėsą ir ją supjaustykite didesniais gabalėliais. Pridėkite prieskonių kepsniui, arba laužo kepsniams.... | 
 
  Troškinta vištiena su daržovėmis
 
  
  
  
  
  
| Daržoves išvirkite. Sudėkite vištieną. Įdėkite grietinės ir paprieskoniuokite. Viską ant lengvos... | 
 
  Troškinys ir sriuba viename
 
  
  
  
  
  
| Užkaičiame puodą su vandeniu apie 1,5 litro. Užvirus įmetame 2 vnt daržovių sultinio, nedideliais gabaliukais... | 
 
  Šilkiniai kukuliai
 
  
  
  
  
  
| Bulves išvirkite ir sumalkite. Įmuškite kiaušinį ir sudėję krakmolą gerai išminkykite.... | 

 
  
  
 

 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
 