• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Jau kitą savaitę minėsime romantiškiausią metų šventę – Valentino dieną. Būdų nustebinti savo mylimuosius yra daugybė, o Kotryna Starkienė pasirengusi parodyti vieną iš jų. Jau šį šeštadienį TV3 žiniasklaidos grupės laidoje „Kotrynos burtai“ ji atskleis, kaip pagaminti pačią skaniausią šventinę vakarienę ir taip apgaubti sau brangius žmones dėmesiu. 

Jau kitą savaitę minėsime romantiškiausią metų šventę – Valentino dieną. Būdų nustebinti savo mylimuosius yra daugybė, o Kotryna Starkienė pasirengusi parodyti vieną iš jų. Jau šį šeštadienį TV3 žiniasklaidos grupės laidoje „Kotrynos burtai“ ji atskleis, kaip pagaminti pačią skaniausią šventinę vakarienę ir taip apgaubti sau brangius žmones dėmesiu. 

REKLAMA

„Šio šeštadienio laidoje parodysiu, kaip greitai ir lengvai pagaminti patiekalus romantiškai Valentino vakarienei. Gaminsiu spagečius Carbonara ir šokoladinį pudingą su morengais. Tai – skanūs ir lengvai paruošiami patiekalai, kurie tikrai patiks jūsų antrai pusei“, – sako ji ir kviečia nepraleisti laidos. 

Pagrindinio patiekalo receptą išvysite laidoje, o deserto paslaptimis K. Starkienė dalijasi nedelsiant. 

Šokoladinis pudingas 

Ingredientai: 

200 ml riebios grietinėlės; 

200 ml riebaus pieno; 

5 kiaušinių trynių; 

100 g cukraus; 

1 v.š. kukurūzų krakmolo; 

150 g juodojo šokolado. 

Gaminimo eiga 

Grietinėlę ir pieną supilkite į prikaistuvį ir pakaitinkite iki virimo. Kiaušinių trynius išplakite su cukrumi ir krakmolu iki purios masės. I kiaušinių plakinį supilkite karštą pieną su grietinėle ir gerai išmaišykite.  

REKLAMA
REKLAMA

Šią masę supilkite atgal į prikaistuvį ir suberkite susmulkintą šokoladą. Nuolat maišydami kaitinkite ant vidutinio kaitrumo ugnies, kol šokoladas ištirps ir masė ims tirštėti. Palaukite, kol šokoladinis pudingas užvirs ir, intensyviai maišant, dar pakaitinkite kelias minutes.  

REKLAMA

Nuimkite puodą nuo viryklės ir leiskite pudingui šiek tiek atvėsti. Tuomet gautą masę supilkite į dubenį ir jo paviršių apdenkite maistine plėvele, kad nesusiformuotų pluta. Palikite atvėsti, o tuomet beliks ragauti. Skanaus! 

 „Kotrynos burtai“ – šeštadieniais, 11.30 val. tik per TV3!   

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų