kotryna starkienė
Šiame puslapyje rasite informaciją apie gairę pavadinimu „kotryna starkienė“. Visi straipsniai, video, nuotraukos, komentarai patalpinti tv3.lt naujienų portale apie gairę pavadinimu „kotryna starkienė“.
Labai paprasti ir burnoje tirpstantys obuolių pyragėliai: patiks visiems
Vėsias rudens dienas praleisti šiltoje virtuvėje yra ne tik smagu – iš to gimsta ir patys skaniausi desertai. TV3 laidoje „Kotrynos burtai“ kulinarė Kotryna Starkienė pasidalino itin gardžiu pyragėlių su obuoliais receptu. Šis desertas puikiai tiks ne tik kavos pertraukėlei dienos metu – juos patogu neštis į darbą ar svečius.
Varškės pyrago receptas, kuris nukels į vaikystę: Starkienei jis visuomet primins brangų žmogų
Vis sparčiau artėjant „Pyragų dienai“, kurią minėsime lapkričio 6-ąją, gardžiausiais savo kepinių receptais skuba dalintis ir žinomi žmonės. Viena iš jų – Kotryna Starkienė. Šio šeštadienio TV3 laidoje „Kotrynos burtai“ ji atskleis į vaikystę nukeliančio, nepakartojamo varškės pyrago receptą. Kotrynai tai – daugiau nei tik pyragas. Tai – desertas, kuris visuomet primins artimą žmogų.
Rudens pietums – itin skanūs kepti vaškėčiai su moliūgu: patiks visiems
Pati rudeniškiausia daržovė – moliūgas – yra tinkama begalei skirtingų patiekalų. Nuo moliūgų sriubos, moliūgų pyrago iki keptų varškėčių su moliūgais. TV3 laidoje „Kotrynos burtai“ kulinarė Kotryna Starkienė parodė kaip pasigaminti labai skanius, sočius bei nesaldžius varškėčius su šia rudenine daržove.
„Visada dalį varškėčių verdu, o kitą kepu keptuvėje, atrodo lyg skirtingi patiekalai“, – pasakojo K. Starkienė.
Šis patiekalas puikiai tiks įsidėti į darbą ar į mokyklą: receptas greitas ir skanus
Kaip pasakoja TV3 laidos „Kotrynos burtai“ vedėja Kotryna Starkienė, dabar užkandžių dėžutės gyvena geriausią savo gyvenimą. Neštis maistą į mokyklą yra normalu ir dažnai net rekomenduojama. Tad visą laidą K. Starkienė skyrė užkandžiams, kuriuos galima neštis į mokyklą, darbą, iškylą ar pasigaminti greitiems priešpiečiams. Tai – paprasti, bet labai skanūs patiekalai. Šį kartą kulinarė parodė, kaip pasigaminti suktinukus su vištiena.
Naminiai sušiai: pasigaminti visai nesunku, o skonis – nustebins
Kaip pasakoja TV3 laidos „Kotrynos burtai“ vedėja Kotryna Starkienė, dabar užkandžių dėžutės gyvena geriausią savo gyvenimą. Neštis maistą į mokyklą yra normalu ir dažnai net rekomenduojama. Tad visą laidą K. Starkienė skyrė užkandžiams, kuriuos galima neštis į mokyklą, darbą, iškylą ar pasigaminti greitiems priešpiečiams. Tai – paprasti, bet labai skanūs patiekalai. Šį kartą kulinarė parodė, kaip pasigaminti naminius sušius.
Šis troškinys puikiai tiks vėsią rudens dieną: tai – neįprastas būdas panaudoti džiovintus vaisius
Tirštas, sotus troškinys yra puikus pasirinkimas pietums rudenį. TV3 laidoje „Kotrynos burtai“ kulinarė parodė, kaip pasigaminti egzotišką marokietišką troškinį, dar vadinamą tadžinu. Šis troškinys dažniausiai gaminamas su ėriena, o jo išskirtinumas – prieskonių gausa, datulės ir džiovinti abrikosai. Būtent džiovinti vaisai suteikia ypatingo skonio šiam patiekalui.
Tokių desertų Kotrynos Starkienės virtuvėje dažniausiai neišvysite, bet šie tapo itin gardžia išimtimi
Prasidėjus mokslo metams, ne viena šeima susiduria su galybe iššūkių. Vienas iš jų – ką įdėti vaikams į mokyklą, ar kokiais sveikais patiekalais palepinti juos grįžusius iš pamokų? TV3 laidos „Kotrynos burtai“ vedėja Kotryna Starkienė neslėps – dėl to pasukti galvą ne kartą teko ir jai. Tačiau per tiek metų pavyko atrasti keletą receptų, kuriais ji mielai dalijasi ir su kitais tėveliais.
„Šio šeštadienio laidoje paruošiu tokius užkandžius, kuriuos labai mėgsta mano vaikai.
Nežinote, kur panaudoti porus? Ši sriuba patiks visiems
Ši porų sriuba, anot TV3 laidos „Kotrynos burtai“ vedėjos Kotrynos Starkienės, susilaukė itin didelio populiarumo. Dabar, kai yra pats bulvių ir porų sezonas, išbandyti šią sriubą yra tiesiog privalu! Pagaminti patiekalą neužtruks daug laiko ir bus tikrai skanu.
Išsikepkite slyvų pyragą: paprastas receptas patiks visiems
TV3 laidoje „Kotrynos burtai“ vedėja Kotryna Starkienė parodė, kaip pasigaminti labai skanų slyvų pyragą. Kaip pasakojo K. Starkienė, šis pyragas keps gana ilgai, bet jo laukti – tikrai verta.
Itin skanus vištienos troškinys: puikiai tiks ant pietų stalo
TV3 laidoje „Kotrynos burtai“ kulinarė Kotryna Starkienė parodė, kaip pasigaminti baskišką vištienos troškinį.
K. Starkienė papasakojo, kaip vasarą keliaujant iš Prancūzijos į Ispaniją sustojo mažo miestelio aikštėje, kur vyko turgus. Ten ji sutiko moterį, gaminančią kvapnų troškinį.
„Suvalgiau jį tiesiog stovint turguje ir skonio nepamiršau visą likusią kelionę“, – pasakiško troškinio skonį prisiminė laidos vedėja.
REKLAMA
REKLAMA
Nepaprastai skanus karamelinis obuolių pyragas: patiks visiems
Kai obuolių šiais metais tiek daug, tai ir obuolių pyragų receptų nebus per daug – taip tikina TV3 laidos „Kotrynos burtai“ vedėja Kotryna Starkienė. Ji laidoje parodė, kaip pasigaminti labai skanų ir nesudėtingą obuolių pyragą su karamele ir riešutais.
Lyg iš prancūziško restorano meniu, bet pasigaminti gali kiekvienas: sriubos gerbėjams – kitoks Starkienės receptas
Ruduo – pats geriausias metas valgyti įvairiai ruoštas daržoves. Deja, kai kurias iš jų nepelnytai pamirštame. Tačiau šio šeštadienio TV3 laida „Kotrynos burtai“ tai pakeis. Pasiruoškite būti nustebinti – laidos vedėja Kotryna Starkienė pristatys tokią daržovių sriubą, apie kurią daugelis nė nebus girdėję!
„Turbūt visi namuose turime bent vieną svogūną ir česnaką. Tai – aromatinės daržovės, kurių dažnai prireikia gaminant patiekalus.
Burnoje tirpstantis aviečių pyragas: paprasta ir labai skanu
TV3 laidoje „Kotrynos burtai“ vedėja Kotryna Starkienė parodė, kaip pasigaminti burnoje tirpstantį aviečių trupininį pyragą. Išbandyti, kol dar yra šviežių aviečių, yra tiesiog būtina!
Tešlai reikės:
200 gr šalto sviesto
400 gr miltų
150 gr cukraus
Kiaušinio
Žiupsnio druskos
Įdarui reikės:
Kilogramo aviečių
3 šaukštų cukraus
2 šaukštų krakmolo
Trupiniams reikės:
200 gr šalto sviesto
150 gr miltų
100 gr cukraus
100 gr lazdyno riešutų
50 gr kokoso drožlių
Gaminimo eiga...
Salotos su pankoliais: pasigaminti paprasta ir labai skanu
TV3 laidoje „Kotrynos burtai“ vedėja Kotryna Starkienė parodė, kaip pasigaminti paprastas, bet labai gardžias salotas su pankoliais.
Pankolių salotoms reikės:
Šviežių pankolių
Mėlynojo svogūno
Šviežių petražolių
Konservuoto tuno
Žaliųjų alyvuogių
Baltojo vyno acto
Alyvuogių aliejaus
Gaminimo eiga:
Pankolius ir svogūną supjaustykite plonomis riekelėmis. Susmulkinkite petražoles ir alyvuoges.
Salotos su kefyru – Kotryna Starkienė pasidalino mėgstamiausiu receptu
TV3 laidoje „Kotrynos burtai“ vedėja Kotryna Starkienė pasidalino gardžiu salotų receptu. Pasigaminti šias lapinių kopūstų salotas neužtruks ilgai, nereikės daug įvairių ingedientų, tad jas išbandyti tikrai rekomenduojama visiems.
Lapinių kopūstų salotoms reikės:
Lapinių kopūstų
Mėlynojo svogūno
Pusės puodelio kefyro
Šaukštelio garstyčių
Saujos tarkuoto kietojo sūrio
Gaminimo eiga:
Lapinius kopūstus atskirkite nuo koto ir labai smulkiai supjaustykite.
Tobulas Starkienės rudens desertas: „Obuoliai, traškūs riešutai ir karamelė – kas gali būti geriau?“
Ruduo daugeliui siejasi su jaukumu ir šiluma. O kas tai atspindėtų geriau nei pačių ruošti pietūs visai šeimai? Būtent tokius patiekalus išvysime šio šeštadienio TV3 laidoje „Kotrynos burtai“. Grįžusi į savo sodybos virtuvę, Kotryna Starkienė pažers tikrų perliukų rudens dienoms praskaidrinti.
„Pagrindiniam patiekalui pristatysiu baskų vištienos troškinį. Tai – sotus, aromatingas ir labai skanus patiekalas, puikiai tinkantis šeimos pietums.
Parodė skaniausią pomidorų pyrago receptą: patiks visiems
Kol dar pomidorų derlius nesibaigė, TV3 laidos „Kotrynos burtai“ vedėja Kotryna Starkienė kviečia visus išsikepti pomidorų pyragą. Skanus jis ir karštas ir šaltas, tad iškepę pietums, likučius dar glėsite neštis į darbą – jeigu jų liks.
Slyvų megėjams – greitas ir gardus receptas: patiks visiems
TV3 laidoje „Kotrynos burtai“ kulinarė Kotryna Starkienė parodė kaip pasigaminti paprastą ir labai skanų keptų slyvų desertą. Rūgštelė nuo slyvų puikiai derės su karamelizuotais riešutais ir saldžia plakta grietinėle – išbandyti receptą tikrai verta.
Kotryna Starkienė atvėrė savo namų sostinėje duris: koks pyragas čia tiesiog tirpsta burnoje?
Pamirškite maisto pristatymo programėles – kartu su Kotryna Starkiene išmoksite gaminti ne tik pagal sezonus, bet ir taip, kad visuomet pavyktų sutaupyti laiko! Atvėrusi savo miesto namų duris, TV3 laidos „Kotrynos burtai“ žiūrovus žinoma moteris jau šį šeštadienio rytą pakvies pasigaminti net tris gardžius patiekalus, idealiai tiksiančius skubantiems.
Burnoje tirpstančio pyrago receptu Kotryna dalijasi nedelsdama.
O kaip pasigaminti kitus gardžius patiekalus sužinosite laidoje.
Paprastos ir labai skanios salotos: visi prašys pakartoti
Į TV3 televiziją sugrįžo žymios kulinarės Kotrynos Starkienės laida „Kotrynos burtai“. Šį kartą vedėja parodė kaip pasigaminti paprastas, bet labai skanias salotas. Pasak K. Starkienės, šį rudenį ji įsitikino, kad pats skaniausias maistas yra iš šviežių ir natūralių daržovių, tad šis receptas puikiai tinka visiems skaniausiems vasaros ir ankstyvo rudens skoniams atskleisti.
Kotrynos Starkienės virtuvėje – vasaros kelionių receptai: šias itališkas salotas žino ne visi
Skaniai valgyti norime visi, o ruduo – dar ir pats geriausias metas mėgstantiems gaminti.
Daržai ir sodai gausūs derliumi, o turgaus prekystaliai – spalvoti nuo įvairiausių daržovių bei vaisių. Tik imk ir gamink!
O kokiais daug laiko nereikalaujančiais patiekalais nustebins pirmoji šio sezono TV3 laida „Kotrynos burtai“, išvysite jau šį šeštadienio rytą.
Kotryna Starkienė: „Sakydavau, kad saldžių pyragų iš daržovių nekepsiu“
Jei savo namų virtuvėje jaučiatės labiau svečiais nei šeimininkais, ir net paprasčiausio patiekalo gamyba jums kelia tikrą siaubą, galbūt tam, kad visa tai pakeistumėte, jums tereikia žinoti vos kelis magiškus triukus. Tokius, kokių kupina yra TV3 laida „Kotrynos burtai“.
O nuo rudens ji bus ir dar įvairesnė, prisodrinta visos Europos skonių, rašoma pranešime žiniasklaidai.
Labai paprasta ir skanu: labai gaivus kruasanų apkepas
TV3 laidoje „Kotrynos burtai“ vedėja Kotryna Starkienė parodė, kaip pasigaminti gardų ir itin greitai paruošiamą patiekalą. Šis desertas itin patiks smaližiams bei gaivių desertų mėgėjams.
Kruasanų apkepui reikės:
6 kruasanų
400 ml pieno
200 gr kreminio sūrio
150 gr cukraus
3 kiaušinių
Šaukštelio vanilės ekstrakto
Šviežių arba šaldytų uogų
Gaminimo eiga:
Kruasanus supjaustyti nedideliais gabalėliais, sudėti į kepimo indą, išteptą sviestu.
Labai gardžios ir gaivios bulvių salotos: puikiai tiks karštą dieną
TV3 laidoje „Kotrynos burtai“ vedėja Kotryna Starkienė parodė, kaip pasigaminti labai skanias salotas. Šių salotų pagrindas – šviežios bulvės, kurių vis daugiau randama turguje.
Kotryna Starkienė – apie pažintį ir santuoką su vyru Martynu: sulaužė dar paauglystėje sau duotą pažadą
Šį sekmadienį TV3 laidos „Pasaulis pagal moteris“ komanda svečiuosis Kotrynos ir Martyno Starkų sodyboje. Būtent šioje jaukioje aplinkoje nepaprastai veikli moteris papasakos istorijas, kurių dar niekuomet nėra pasakojusi. Ji ne tik praskleis savo kulinarinės laidos užkulisius, bet ir prabils apie asmeninį gyvenimą – papasakos, kaip susipažino su savo vyru Martynu.
K. Starkienė daugeliui atpažįstama ne viename amplua.
Kotryna Starkienė dalijasi ypatingo kruasanų apkepo receptu: užtruksite vos akimirką, o džiaugsis visa šeima
Orai už lango vis labiau primena vasarą – visos pramogos pagaliau keliasi iš namų! O kad galėtume mėgautis šiais džiaugsmais, šio šeštadienio TV3 laidoje „Kotrynos burtai“ išvysite gardžius, bet itin greitai paruošiamus patiekalus. Kotryna Starkienė pasirūpins, kad savaitgalis būtų saldus visomis prasmėmis!
„Kai už lango toks oras, tikrai nesinori ilgai sukiotis virtuvėje. Todėl šį savaitgalį siūlau išbandyti karštus sumuštinius su keptais pomidorais ir kruasanų apkepą.
Šis riešutų pyragas taps favoritu: užsirašykite receptą
Riešutų mėgėjams šis pyragas labai patiks! TV3 laidoje „Kotrynos burtai“ vedėja Kotryna Starkienė parodė, kaip pasigaminti graikinių riešutų pyragą. Jis pagardintas aromatingu sirupu, tad lepins ne tik nuostabiu skoniu, bet ir gardžiu aromatu.
Greitai pagaminamos meksikietiškos salotos: skanu ir maistinga
Kotryna Starkienė atidaro griliaus sezoną ir kviečia gaminti lauke. TV3 laidoje „Kotrynos burtai“ žymi laidų vedėja parodė, kaip pasigaminti labai skanias meksikietiškas salotas. Jas pasigaminti tikrai paprasta, o jei norite, kiaulienos kepsnelius galite kepti keptuvėje, o ne ant griliaus.
Kotrynos Starkienės virtuvėje – graikiški skoniai: atskleidė salotų receptą, kuris jau senai tapo jos favoritu
Nenumaldomai artėjant vasarai, šį šeštadienį TV3 laidoje „Kotrynos burtai“ Kotryna Starkienė mintimis grįš į įsimintiniausias ir smagiausias atostogas.
Vienos iš jų buvo Graikijoje, todėl žiūrovų laukia nuostabūs, o kai kuriems – galbūt ir dar neatrasti skoniai!
„Graikija – ne tik graži šalis. Tai – ir fantastiškas maistas! Graikų virtuvėje gausu daržovių, prieskonių, alyvuogių aliejaus ir šiek tiek vyno bei riešutų.
Pasigaminkite abrikosinių skarelių: receptas itin paprastas, o skonis patiks visiems
TV3 laidoje „Kotrynos burtai“ vedėja Kotryna Starkienė parodė kaip pasigaminti nuostabų desertą – skareles su abrikosų džemu. Tai paprastas, bet labai gardus kepinys.
Pasigaminkite paprastą ledų desertą: itin patiks kavos mėgėjams
Kai už lango vis dažniau lepina saulė, galima atidaryti išsiilgtą ledų sezoną. TV3 laidoje „Kotrynos burtai“ vedėja Kotryna Starkienė parodė, kaip pasigaminti itališką desertą – ledus, pagardintus karšta espresso kava bei karamelizuotais riešutais.
Savaitgalio pietūs pagal Kotryną Starkienę: ne tik puota mėsos mėgėjams, bet ir lengvas desertas
Šio šeštadienio TV3 laida „Kotrynos burtai“ taps pačia tikriausia puota mėsos mėgėjams.
Laidos vedėja Kotryna Starkienė atskleis tradicinio, aromatingo ir be galo skanaus guliašo receptą, kuris, neabejotinai, netrukus ims puikuotis ir ant žiūrovų stalo. O po tokių pietų, būtinas ir desertas – žinoma moteris ras būdą, kaip nustebinti ir smaližius.
K. Starkienė ne tik parodys, kaip pasigaminti guliašą, bet ir papasakos, kokią mėsą jam rinktis.
Savaitgaliui – cinamoninės bandelės: pasigaminti šį desertą itin paprasta
„Jeigu kepu bandeles, tai tik tokias, kurios vertos nuodėmės“, – taip sako Kotryna Starkienė, kuri TV3 laidoje „Kotrynos burtai“ pasidalino paprastu ir labai skaniu cinamoninių bandelių receptu. Šios bandelės – vieno kąsnio, tad puikiai tiks dalintis su draugais ar giminėmis.
Šį citrininį tiramisu pagaminti gali visi: itin patiks smaližiams
Pavasarinis, labai gaivus ir skanus – toks yra citrininis tiramisu, kurio receptą TV3 laidoje „Kotrynos burtai“ atskleidė vedėja Kotryna Starkienė. Kaip sako žymi moteris, šis desertas yra „tiesiog nuostabus“.
Citrininiam kremui reikės:
4 kiaušinių
4 kiaušinių trynių
250 gr cukraus
115 gr sviesto
3 citrinų
Kremui reikės:
300–400 gr.
Po švenčių užsiliko šokolado? Išsikepkite itin paprastų sausainių
Sausainiai – kone paprasčiausias desertas, kurį galite greitai išsikepti namuose. Jei turite po švenčių užsilikusio šokolado ar riešutų, pasigaminti sausainius, pagardintus įvairiais priedais, yra dar lengviau. Tą įrodė TV3 laidos „Kotrynos burtai“ vedėja Kotryna Starkienė, kurios parodytas receptas itin patiks smaližiams.
Toks močiutės varškės tortas taps Velykų stalo puošmena: užsirašykite receptą
TV3 laidoje „Kotrynos burtai“ vedėja Kotryna Starkienė pasidalino savo močiutės receptu – parodė, kaip pasigaminti labai skanų varškės tortą. Šis tortas abejingų nepaliks ir taps puikia stalo puošmena ant šventinio stalo.
Velykoms – varškės tortas iš Kotrynos Starkienės močiutės receptų skrynelės
Kotryna Starkienė įsitikinusi – likus vos savaitei iki Velykų, pats metas pradėti galvoti apie tai, kaip artimuosius ar svečius nustebinsite šiemet. Todėl šio šeštadienio TV3 laidoje „Kotrynos burtai“ – duoklė Velykoms. Žiūrovai išvys du puikius receptus, kurie taps tikra jūsų šventinio stalo puošmena.
„Sluoksniuotos tunų ir kiaušinių salotos bus puikus užkandis, o desertui – varškės tortas iš mano močiutės receptų skrynelės.
Sočios K. Starkienės salotos – idealus pasirinkimas pietums lauke: skanios ir šiltos, ir šaltos
Atšilus orams, Kotryna Starkienė TV3 laidos „Kotrynos burtai“ žiūrovus pakvies pietums lauke. Nuo sočių salotų iki pirštus apsilaižyti priversiančio deserto – maistas gryname ore tikrai bus pats skaniausias! Ir visa tai – jau šį šeštadienį.
„Pietums lauke gaminsiu maistingas ir sveikas lęšių salotas, kurias galima pasiimti pietums ir į darbą, ir į parką (šypsosi). O desertui – karameliniai kvadratėliai, kurie patiks tiek suaugusiems, tiek vaikams.
Taip pagamintas patiekalas patiks visiems: atskleidė labai skanaus pievagrybių troškinio receptą
TV3 laidoje „Kotrynos burtai“ kulinarė Kotryna Starkienė parodė, kaip pasigaminti labai gardų pievagrybių troškinį.
Pievagrybių troškiniui reikės:
500 gr pievagrybių
Svogūno
3 česnako skiltelių
5 š. obuolių acto
Stiklinės sultinio
Šaukštelio grūdėtų garstyčių
Šaukštelio saldžiosios paprikos miltelių
Šaukšto Vorčesterio padažo
4 šaukštų grietinės
Gaminimo eigą pamatykite aukščiau esančiame vaizdo įraše.
Labai paprastas ir skanus citrinų pyragas: abejingų nepaliks
Kai norisi kažko saldaus ir gaivaus, puikiai tiks lengvai pagaminamas žaliųjų citrinų pyragas. TV3 laidoje „Kotrynos burtai“ vedėja parodė, kaip labai paprastai ir greitai paruošti šį desertą, kuris abejingų tikrai nepaliks. Kaip pasakojo Kotryna Starkienė, šį receptą ji tradiciškai gamina jau keletą metų iš eilės.
Atskleidė tobulos „Panna Cottos“ receptą: pagaminti labai paprasta
Vienas žymiausių desertų pasaulyje – iš saldintos grietinėlės pagaminta itališka „Panna Cotta“. Tai itin nesudėtingas receptas, kurį TV3 laidoje „Kotrynos burtai“ parodė vedėja Kotryna Starkienė. Žinoma moteris dar kartą įrodė, kad tam, jog virtuvėje sublizgėtumėte, išskirtiniai gebėjimai tikrai nėra būtini.
Kotryna Starkienė kviečia pavasarį į lėkštę: atskleidė neatsivalgomo pievagrybių troškinio receptą
Prasidėjęs pavasaris negali neįkvėpti – naujų spalvų norisi ne tik gamtoje ir kasdienybėje, bet ir lėkštėje. Todėl šio šeštadienio TV3 laida „Kotrynos burtai“ taps geriausiu įkvėpimu tiems, kurie pavasarį nori pradėti su gardžiais, tačiau lengvai paruošiamais patiekalais.
„Šį šeštadienį gaminsiu lengvus, pavasariškus patiekalus.
Itin paprastas ir skanus fokačijos receptas – pasijusite lyg Italijoje
Įsileiskite į savo virtuves šiek tiek Italijos! TV3 laidos „Kotrynos burtai“ vedėja Kotryna Starkienė parodė, kaip visiškai nesudėtingai pasigaminti labai skanią itališką duoną – fokačiją. Tai plokščia duona, kuri yra gardinama žolelėmis ir kitais priedais, o K. Starkienė šį kepinį dar papildė džiovintais pomidorais ir alyvuogėmis.
Tokie bulviniai blynai – itin skanūs: receptas nepaliks abejingų
Bulviniai blynai – lengvai pagaminimas, bet itin mėgstamas patiekalas. Kaip sakė TV3 laidos „Kotrynos burtai“ vedėja Kotryna Starkienė, šis bulvinių blynų receptas – jos mėgstamiausias. Blynai išeis itin ploni bei traškūs ir šalia jų labai derės lašišų užtepėlė, kurią pagaminti bus visai paprasta.
Labai lengvas ir gardus vyniotinio receptas: puikiai tiks Valentino dienai
Artėjant meilės dienai galima mylimus žmones palepinti desertais ir pasilepinti pačiam. TV3 laidoje „Kotrynos burtai“ vedėja Kotryna Starkienė parodė, kaip pasigaminti visai nesudėtingą, bet labai skanų vyniotinį. Receptą taip pat galima šiek tiek pakeisti – viskas priklausys nuo jūsų pasirinkto įdaro. K. Starkienė parodė du būdus: vienas – su varške, o antras variantas – su uogiene – itin patiks gaivių kepinių mėgėjams.
Pasiruoškite Užgavėnėms su Kotryna Starkiene: saldžių blynelių receptas nepaliks abejingų
Lietuvių pamilta šventė Užgavėnės tautiečius žavi ne tik linksmomis tradicijomis, bet ir daugelio pamiltais blynais. O šią dieną jais galima mėgautis pačiais įvairiausiais – nuo sūrių, saldžių, sveikuoliškų ar net primenančių tortus. Net dviejų rūšių blynais žiūrovus šįkart nustebins ir TV3 laida „Kotrynos burtai“.
Laidos vedėja Kotryna Starkienė šiai šventei, kurią šiemet minėsime vasario 13-ąją, kvies pasiruošti kartu.
Šnicelis pagal Kotryną Starkienę: taip paruošta vištiena taps sultinga ir traški
Visą sausį išskirtinai gaminusi tik patiekalus iš daržovių, prasidėjus vasariui, Kotryna Starkienė ir vėl nudžiugins mėsos gerbėjus. Žinoma moteris atskleis, kaip nepriekaištingai iškepti vištienos šnicelį, o desertų gerbėjus palepins lengvai paruošiamu vyniotiniu. Visa tai – jau šį šeštadienį, TV3 laidoje „Kotrynos burtai“.
„Šį kartą laidoje ne tik papasakosiu, kaip iškepti gardų šnicelį, bet ir atskleisiu svarbiausius žingsnius ir paslaptis, kad mėsa būtų sultinga ir traški.
Ekonomiškas, sotus ir itin lietuviškas patiekalas pagal Kotryną Starkienę: taps bulvių mėgėjų favoritu
Visą sausį gamindama tik vegetariškus patiekalus, Kotryna Starkienė ir šį šeštadienį ras būdų, kaip nustebinti žiūrovus. Juk patiekalai iš daržovių gali būti tokie pat gardūs ir sušildantys! O šį kartą jie bus ne tik sotūs, bet ir itin ekonomiški.
Kotrynos Starkienės virtuvėje – sušildanti daržovių sriuba: ypač patiks avokadų mėgėjams
Sausį žmonės neretai metai sau visokiausių iššūkių. Vienus įvykdyti sunku, o kitų imtis – tikras malonumas. Štai Kotryna Starkienė visą šį mėnesį nusprendė paskirti patiekalams iš daržovių, kurie yra ne tik gardūs, bet ir be galo maistingi.
Šeštadienio rytą TV3 laidoje „Kotrynos burtai“ ji pasidalijo receptais, kurie neabejotinai suras vietą ir jūsų namų virtuvėje.
Šokoladinių Kotrynos Starkienės saldainių receptas atkeliavo iš Brazilijos: pakels nuotaiką net ir niūriausią dieną
Sausį daugelis pradedame nuo pažadų sau, neretai juos susiedami su aktyvesniu gyvenimo būdu ar tvarkingesne mityba. Visa tai žiūrovams žada ir Kotryna Starkienė, kuri atskleis, kaip paįvairinti savo kasdienę mitybą patiekalais iš daržovių. O po sveikų pietų, būtina ir nedidelė „nuodėmė“ – gardūs šokoladiniai saldainiai! Visa tai – jau šį šeštadienį, TV3 laidoje „Kotrynos burtai“.
„Pirmojoje laidoje gaminsiu daržovių fajitą – marinuosiu ir kepsiu daržoves bei gaminsiu namines tortilijas.