Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
× Pranešti klaidą
Apsieinam beos fetų rikotų,visokių priedų ,pamenu,kaip maestro V.N. sakydavo,kad nemėgsta visokių mandrybių,svarbiausia pagrndiniai-mėsytė, garnyras paprastas ,lietuviškas,daržovės...Paskaičiau-vynuogių ir garstyčių pagardai,pasiskaitykit,aks ten įeina, gaminkit su zviazdom ir ėskit,ėskit ėskit...dar Nomeda dar dar parodo įpratsų valgių,o jau tos kitos laidos
didelio rašto, išėjo už krašto.
Atėjus svečiui. Na, žinote, visai neįdomu. Maklės visokios, pavadinimai tokie, kad liežuvis lūžta. Nesudomino.
REKLAMA
REKLAMA
Iššūkius virtuvėje aplenkite su laida „Gardu gardu“: receptas, kuris taps tikru hitu užsukus svečiams