• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Ketvirtadienio vakarą į Vilniaus senamiesčio širdyje įsikūrusį viešbutį atvyko kviestinė publika. Žinomi svečiai pirmieji išvydo atsinaujinusį restoraną „Telegrafas“ bei naują barą „Dukes Gastrobar“. Staigmenų kupiname vakare įžymybės pasinėrė į gastronominę kelionę.

29

Ketvirtadienio vakarą į Vilniaus senamiesčio širdyje įsikūrusį viešbutį atvyko kviestinė publika. Žinomi svečiai pirmieji išvydo atsinaujinusį restoraną „Telegrafas“ bei naują barą „Dukes Gastrobar“. Staigmenų kupiname vakare įžymybės pasinėrė į gastronominę kelionę.

REKLAMA

Vakaro penkių žvaigždučių viešbutyje „Grand Hotel Kempinski Vilnius“ nepraleido ir būrys garsenybių. Svečius pasitiko pianino muzika ir Karolio Mačėno vokalas. Šventinę atmosferą restorane kūrė gyva muzika, vyko barmenų ir afrikietiškų būgnų šou, šoko balerina Kristina Tarasevičiūtė. Daugybės komplimentų sulaukė ir garsiausio šalies floristo Manto Petruškevičiaus kalėdiniai papuošimai. Svečiai mielai fotografavosi prie tviskančios Kalėdų eglės ir kitų kalėdinių dekoracijų, rašoma pranešime spaudai.

Į renginį atvyko Viktorija Siegel, Laurynas Suodaitis, Agnė Jagelavičiūtė, Saugirdas Vaitulionis, Inga ir Aivaras Stumbrai, Inga Žuolytė su vyru Adomu, Ugnė Galadauskaitė, Milita Daikerytė su mama Sonata, Deimantė Kazėnaitė ir būrys kitų garsenybių

REKLAMA
REKLAMA

Kaip pasakoja viešbučio „Kempinski“ maisto ir gėrimų skyriaus vadovė Laura Balčiūnienė, restorano interjeras po renovacijos pasikeitė kardinaliai, o aplinka tapo mažiau įpareigojanti. Atsisakyta baltų staltiesių, klientai kviečiami užeiti nelaukę svarbių švenčių. Išskirtinę atmosferą restorane kuria pro langus atsiveriantys Katedros aikštės vaizdai su svarbiausia šalies kalėdine egle. 

REKLAMA

Restorano bei gastrobaro meniu sukūrė Jungtinėje Karalystėje „Michelin“ žvaigždutėmis įvertintuose restoranuose dirbęs Vilius Ručinskas. Svetur įgytą patirtį virtuvės šefas viešbutyje taiko jau nuo vasaros pabaigos. Gėrimus prie patiekalų priderino pasaulio someljė elitui priklausantis, penkerius metus viešbutyje „Kempinski“ dirbantis Martynas Pravilonis. 

Kviestinei publikai V. Ručinskas patiekė naujų patiekalų mini versijas. Svečiai skanavo karališkųjų krabų salotas, elnienos kapotinį, jūrų šukutes. Gurmanai galėjo įvertinti ikrų bei austrių meniu. Desertams patiektas medaus parfė, porterio alaus keksas, skrudintas baltojo šokolado ganašas bei juodojo šokolado putėsiai. Alkoholio nevartojantys svečiai galėjo rinktis kokteilius iš nealkoholinių kokteilių meniu. 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų