Kiekviena savaitę, nuo ketvirtadienio iki sekmadienio, pirkėjų „Maxima“ parduotuvėse laukia vis skirtingos atrinktos „Lankytinų savaitgalio pasiūlymų“ prekės, kurias galima įsigyti su ypatingomis „Ačiū“ kainomis, nuolaidomis ar kitais išskirtiniais kainų pasiūlymais.
Šios savaitės „Lankytini savaitgalio pasiūlymai“
Šią savaitę, vasario 20–23 dienomis, „Lankytini savaitgalio pasiūlymai“ „Maximos“ pirkėjams padės ne tik reikšmingai sutaupyti, bet ir sužadins norą leistis į kulinarinius atradimus namuose.
„Jau nuo šio ketvirtadienio 40 proc. pigiau galima pasirūpinti augalinėmis „Alpro“ prekėmis, makaronais „Divella“ bei „Suslavičiaus“ produkcija – tai „Maximos“ pirkėjams gali būti šauni paskata savaitgalį leistis, pavyzdžiui, į itališkos virtuvės kulinarinius ar konditerinius atradimus ir jais nustebinti šeimą, draugus. Šį savaitgalį puiki proga pasinaudoti ir išskirtiniu pasiūlymu smulkiavaisiams slyviniams pomidorams – perkant vieną pakuotę, antra bus nemokamai (kaina – 1,69 Eur). Į pirkinių krepšelius kraunantys ekologiškus pieno produktus bei teikiantys prioritetą paukštienai, užaugintai be antibiotikų, galės rinktis prekių ženklų „Dobilas“ ir „Vilniaus paukštynas“ produkciją, kuriai suteikiama 30 proc. nuolaida“, – sako „Maximos“ Komunikacijos ir korporatyvinių ryšių departamento direktorė Indrė Trakimaitė-Šeškuvienė.
Tuo tarpu mėgstantys užkandžiauti turės galimybę rinktis vytintas dešras „Elpozo“, kurioms taikoma 40 proc. nuolaida, o norintys atsigaivinti – perpus pigesnį mineralinį vandenį „Neptūnas“ arba sultis, jų gėrimus ir nektarus, kuriems perkant du ar daugiau suteikiama 25 proc. nuolaida.
Spagečiai su vištiena ir kietojo sūrio padažu
„Pasirūpinus reikiamais produktais savaitgaliui mūsų kulinarijos meistrai „Maximos“ pirkėjams siūlo itališkų makaronų receptą, kurį galėsite paruošti greitai, gardžiai ir svarbiausia – pigiai. O be to, šie makaronai patiks ir suaugusiems, ir mažiausiems ragautojams!“ – sako „Maximos“ atstovė ir dalijasi tinklo meistrų siūlomu patiekalo receptu. Reikės:
- 250 g „Divella“ spagečių;
- 500 g „Vilniaus paukštyno“ šviežios viščiukų broilerių, užaugintų be antibiotikų, krūtinėlės;
- 2 v. š. sviestas (nesūdyto);
- 0,5 a. š. druskos;
- 0,5 a. š. juodųjų pipirų;
- 0,5 a. š. vištienos sultinio miltelių;
- 70 g „Dobilo“ ekologiško puskiečio sūrio;
- 100 g rikotos sūrio;
- 4 v. š. „Dobilo“ ekologiškos natūralios grietinės (30 proc. riebumo);
- smulkintų petražolių lapelių;
- „Suslavičiaus“ trintų pomidorų padažo (pagal poreikį).
Gaminimas. Išvirkite spagečius al dente, o tada nusausinkite ir atidėkite. Vištienos krūtinėlę padalinkite į lygias juosteles (apie pusantro centimetro storio), įtrinkite druska ir pipirais. Įkaitinkite keptuvę su sviestu, sudėkite vištienos juosteles ir pakepinkite apie 8 minutes, kol apskrus. Iškeptą vištieną atidėkite.
Į tą pačią keptuvę sudėkite rikotos sūrį, grietinę ir gerai išmaišykite. Susmulkinkite dalį puskiečio sūrio, sudėkite jį į keptuvę ir viską užvirinę leiskite padažui pavirti 5 minutes. Nepamirškite pamaišyti. Paragaukite padažą ir, jeigu reikia, pagardinkite druska bei pipirais. Į padažą sudėkite spagečius ir vištieną. Viską išmaišykite ir kaitinkite, kol makaronai pasidengs padažu. Užberkite smulkintų petražolių, jei norisi dar ryškesnio skonio galite makaronus pagardinti trintų pomidorų padažu, o viską patiekę – mėgaukitės!
Daugiau apie „Lankytinus savaitgalio pasiūlymus“ informacijos ieškokite kassavaitiniame „Laimingų kainų“ leidinyje, kuriame – išskirtinis savaitgalio kainų leidinys arba adresu: https://www.maxima.lt/leidiniai/2025kk8savaitgalis. „Maxima“ parduotuvėse pastebėti savaitgalio akcijas prekes su išskirtiniais kainų pasiūlymais padės specialus akcijos kainoženklis, pažymėtas raudonu smeigtuku.
Straipsnį parengė: „Maxima LT“.
Patiko straipsnis? Užsiprenumeruokite mūsų naujienlaiškį ir gaukite svarbiausias dienos naujienas bei įdomiausius straipsnius kiekvieną darbo dieną 11 val. Tiesiai į Jūsų el. paštą!