Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
× Pranešti klaidą
"restorane" valgiau pernai Palangoje, tai tokio baisumo balandėlius dar reik sugebėt patiekt, su žaliom tarkuotom morkom apibarstytus:D lyg virtuvėje dirbtų gyvenime balandėlių nematę ir nevalgę ateiviai. Prieš tai buvau Vilniuje "restorane", valgiau keptą žuvį tai skrandis sustojo atpylinėjau tris dienas nuo jos. Jūs man paaiškinkit kas virtuvėse dirba ir iš kokio konteinerio produktai traukiami?
@Paskutinį kartą
Kas kas? Invaziniai azijatai šūdinais nagais
Gerai, apsivalys rinka nuo visokių verktinių...
Gerai, išmoks gamintis patys ir į dėžutes maistuko įsidėti, dabar vargana šalis o visokie biurokratėliai po kavinikes kaip turčiai kokie ir tai tik didmiesčionys. Turtingų šalių net darbdaviai su maisto dėžutėmis nesigėdija, čia kaip rusai – subinė plika, svarbu kavinėj
Kainos kaip kokiame Londone. Atlyginimai darbuotojams - kaip Lietuvoje. Kur dingsta skirtumas?
@Cho
Džipas nuliovas už jį nupirktas ir nauji kailiniai žmonai ir meilužei.
na ir kas,uzsidarys nors visos ėdyklos?! nieko nenutiks.
Dubnikovas su Pavlova. Galėjo ir rusiškai tarpusavyje pasikalbėti
Per daug restoranų, o dirbti nėra kam. Jei nori išsilaikyti, turi dirbti pats ir niekuo nepasikliauti. Priima dirbti bet ką iš gatvės. Kaip ir su transporto įmonėm, per daug jų, todėl ir neranda darbuotojų. Kiti eilėje bus kino teatrai. Dar neužsidarė? Reiks labai pasistengti, kad žmones iškrapštyti iš namų, kur pats gali ėsti popcorną ir norint sustabdyti filmą ir nėra pusė valandos reklamų.
Tai kad kainos kosmines pas juos.viena kart pavalgyt kaip maisto visai savaitei nusipirkt.ir ko madriau ten eiti i tuos restoranus nesuprantu.vistiek neskaniai gamina.geriau jau kebaba suvalgyr bent sotu,nors ir to jau nebeiperku.
Mūsuose tradicijų senų restoranuose tiesiog eit pavalgyt, kaip kokioj Azijoj kur naminis maistas greit ir pigiai, pas mus gi Reeestoranai turčiams, kur kainos nenormalios už pustuštę lėkštę ir galima nueit tik per pirmą pasimatymą, ir tai apmokant sąskaitą perpus.
Pvz.: Namie. Ką aš visą gyvenimą ir darau. Daug geriau ir skaniau, man asmeniniai virėjai pagamina negu tose kiaulidėse su puse miesto valgyti.
Daliai žinomų restoranų bankrotai kabina spynas visam laikui – eisime valgyti į kitokias vietas