Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
× Pranešti klaidą
Naturali atranka. 10-čiai žmonių 5 maitinimo įstaigos. Bus mažiau, bet laimės kokybė
Restoranu ir kavinių maisto kokybė labai krito Lietuvoje, o kainos padvigubėjo.
Prieš 5 metus kokybė buvo gera ir kainos dvigubai mažesnės.
Antras dalykas kainos pakilo 100%, man atlyginimas nepakilo arba jeigu pakilo truputį.
Ką jie nori, kad aš už jų nekokybiška maistą dirbciau dvigubai daugiau, kai anksciau dirbdamas tiek pat už mažiau gaudavau gerą maistą?
Trečias dalykas už brangiai rizikuoji apsinuodyti maistu.
Mūsų vertelgos tau kepsni iškeps ir iš padvesusios kiaules, kad tik BMW nauja nusipirkt.
Todėl viską gaminu namuose.
O kavines tik per atostogas ir neLietuvoje, skrendu į Gruziją ir ten valgau labai kokybiška maistą už 5kartus mažesnes kainas nei LT
Prieš 5 metus kokybė buvo gera ir kainos dvigubai mažesnės.
Antras dalykas kainos pakilo 100%, man atlyginimas nepakilo arba jeigu pakilo truputį.
Ką jie nori, kad aš už jų nekokybiška maistą dirbciau dvigubai daugiau, kai anksciau dirbdamas tiek pat už mažiau gaudavau gerą maistą?
Trečias dalykas už brangiai rizikuoji apsinuodyti maistu.
Mūsų vertelgos tau kepsni iškeps ir iš padvesusios kiaules, kad tik BMW nauja nusipirkt.
Todėl viską gaminu namuose.
O kavines tik per atostogas ir neLietuvoje, skrendu į Gruziją ir ten valgau labai kokybiška maistą už 5kartus mažesnes kainas nei LT
@Lietuvis
Vadinasi esi prastas darbuotojas, jeigu tavo alga tiek ilgai nekyla, vadinasi tavyje nemato naudos, nes almost tikrai masiškai pakilo pastaruoju laiku
Bet tai juk rinkos dėsniai ,jei nėra paklausos ,tai ir paslaugų tiek nereikia.O čia tai kožkos kaip DI sukurpta daug žodžių kratinys,
Kaune sovietmečiu pakliūti į kavinę ,restoraną ar barą -misija neįmanoma,prie durų šimtas žmonių,Visi taikosi durininkui "atsegti " 3 rublius ,kad gautų nors pastovėti prie baro
@Pamenu
Tais laikais Žaliam Kalne nuo Petrikytės balso naktim restorano stogas kilnodavosi, dabar pati cepelinus lipdo ...
Labai gerai. Tegu gamyba užsiima. Ir taip per daug LT tų ale "restoranų"
Su vyru turėjom asmeninę šventę, sako motin vedu tave pasimatyman į restoraną. Nuvarom Kaune į tokį žinomą, tipo prabangų. Pasiėmė vyras kepsnį kiaulienos už beveik 16 e. Atneša ...šmotas apsvilusios mėsos, su bulvytėm fri!!! Sukepti pernykščiai pajuodę šparagai kurių jis nevalgo, gražgarstės kurias jis darže ravėdamas išmeta į kompostą, beskonio bekvapio plastmasinio pomidoro riekelės dvi ir indelis padažo...sėdi vyras, visas žoles, suskrudusias bulvytes į šoną, lėtai tą mėsą gromuluoja visas piktas...:DD sako nu bl bl, negi už 16 eur net mėsos nesugeba iškept ar normalių salotų pagal sezoną įdėt? Apie fri iš viso patyliu prie kepsnio, kaip į mcdonaldą būčiau atėjęs...:( išėjo žmogus alkanas konkrečiai...
@Kaimietė
Dirbu 1,5etato, žmona nedirba, tai per metus kartą buvom picerijoj su vaikais. Restoranai nevilioja, jūsų patirtis irgi rodo- pinigas imamas ne už sotų valgį, o už netikrą išorinį blizgesį.
@Miestietis
Ne dėl sotumo nebuvimo, o dėl baisios kokybės. Ir tikrai nemalonu, kai tiek sumokėjus pusę lėkštėje reikia palikt, nes tiesiog burnon nesinori kišt per pusę pasaulio keliavusius šparagus ne sezono metu, kai patys jų auginam ir valgom šviežius anksti pavasary, ar sudegintos ant dujinio grilio mėsos, kuri net mėsa nekvepia...
Ot gerai pyderams, tegul prisimena, kaip per covid aferą lindo valdžiai į subinę ir tyčiojosi iš žmonių. Dvėskit sukos!
Padėkokite Šimonytei
Lietuvoje restorane savininko ar moka bulvės ar morka nuskusti
kur Europoje, nelendant į visokius "prestižinius" restoranus yra tikrai ne brangiau nei LT.
Daliai žinomų restoranų bankrotai kabina spynas visam laikui – eisime valgyti į kitokias vietas