REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Niekada nekepu spurgų iš vienos normos, visada reikia kepti iš dviejų ar trijų ir vis tiek visada pritrūksta“, – sako tinklaraščio „Skanus gyvenimas“ autorė Ilona.

„Niekada nekepu spurgų iš vienos normos, visada reikia kepti iš dviejų ar trijų ir vis tiek visada pritrūksta“, – sako tinklaraščio „Skanus gyvenimas“ autorė Ilona.

REKLAMA

Ingredientai: 400 gr varškės; 4 kiaušiniai; 8 šaukštai miltų; vanilinio cukraus; 4 šaukštai cukraus; 1 arbatinis šaukštelis sodos; 1 šaukštas acto; 1 l aliejaus; cukraus pudros.

Kiaušinius su cukrumi išplakt, sudėt vanilinį cukrų, varškę, miltus. Sodą, išmaišyti su actu ir sudėti į masę, viską gerai išmaišyti ir formuoti nedidelius kamuolėlius. Įkaitinti gerai aliejų ir kepti apie 6–8 minutes. Iškeptas apibarstyti cukraus pudra.

Skanaus!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų