• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Šiandien dalinuosi receptu, kuris yra lietuviškos virtuvės klasika, tik šiek tiek kitaip. Idėja pasidalino draugė Laura, bet konkrečiai neminėjo nei kiek ko dėti, nei kaip tiksliai daryti. Idėją pasiskolinau, bet dariau pagal savo supratimą. Tad pristatau super duper paprastą bulvinių blynų su faršu variantą“, – sako tinklaraščio „Samčio užrašai“ autorė.

„Šiandien dalinuosi receptu, kuris yra lietuviškos virtuvės klasika, tik šiek tiek kitaip. Idėja pasidalino draugė Laura, bet konkrečiai neminėjo nei kiek ko dėti, nei kaip tiksliai daryti. Idėją pasiskolinau, bet dariau pagal savo supratimą. Tad pristatau super duper paprastą bulvinių blynų su faršu variantą“, – sako tinklaraščio „Samčio užrašai“ autorė.

REKLAMA

Ingredientai: 5 didelės bulvės, 2 svogūnai, 300 g maltos mėsos (naudojau kiaulienos), 1 kiaušinis, pagal skonį druskos, pagal skonį maltų pipirų, aliejaus kepimui.

Bulves nulupkite ir kartu su svogūnais sutarkuokite su smulkia tarka. Lengvai nuspauskite. Maltą mėsą sausoje keptuvėje apkepinkite lengvai. Į tarkių masę sudėkite kepintą mėsą, muškite kiaušinius, pagardinkite druska bei pipirais. Gerai išmaišykite. Keptuvėje įkaitinkite aliejų ir formuokite blynus. Kepkite, kol blynai iškepa. Valgykite su grietine.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų