Reikės: 6 vištienos ketvirčių, ~ 350–400 ml kefyro, 1–2 česnako galvučių, vištienos prieskonių, saldžiosios paprikos miltelių, džiovintos paprikos prieskonių (juos gaminu pati), persilado, rozmarino šakelės, pipirų ir druskos.
Sutarkavau česnaką smulkia tarkele. Dalį tarkuoto česnako pakišau po odele, likusį sumaišiau su recepte išvardintais prieskoniais ir įtryniau ketvirčius. Viską užpyliau kefyru ir dar „pamasažavau“, įdėjau rozmarino šakelę.
Galiausiai uždengiau maistine plėvele ir palikau marinuotis šaldytuve pernakt. Į kepimo indą su kepimo popieriumi sudėjau vištienos ketvirčius, bulves, pagardintas bulvių prieskoniais, druska ir apšlakstytas aliejumi. Kepiau įkaitintoje iki 200 laipsnių orkaitėje ~ 1 val. Kepant kelissyk vištienos ketvirčius aplaisčiau susidariusiu skysčiu. Skanaus!