• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Garsusis šefas Gian Luca Demarco su TV3 laida „La maistas“ tęsia kulinarines keliones po Lietuvą. Šįkart Gian Luca parodė, kaip pasigaminti gaivų skrebutį su burrata sūriu ir pomidorais, kuris puikiai tiks kaip užkandis, kuriuo galėsite nustebinti svečius.

9

Garsusis šefas Gian Luca Demarco su TV3 laida „La maistas“ tęsia kulinarines keliones po Lietuvą. Šįkart Gian Luca parodė, kaip pasigaminti gaivų skrebutį su burrata sūriu ir pomidorais, kuris puikiai tiks kaip užkandis, kuriuo galėsite nustebinti svečius.

REKLAMA

Sekmadienio laidoje šefas atskleidė, kad atvėsus orams mėgsta mėgautis maistu, kuris bent trumpam nukelia atgal į šiltąjį sezoną, o šie skrebučiai savo skoniu sugrąžina į gražiausius vasaros prisiminimus.

Be to, Gian Luca sako, kad skrebutis su burrata ir pomidorais puikiai tinka kaip užkandis prieš pagrindinį patiekalą, kuriuo galite mėgautis ir vieni, ir dalintis su draugais – visi liks maloniai nustebinti šiuo skonių deriniu.

Gaivus skrebutis su burrata ir pomidorais

Reikės:

1 vnt. burratos sūrio; 2 kekių vyšninių pomidorų; URTĖS kvietinės duonos su moliūgų sėklomis; skiltelės česnako; šviežio čiobrelio; alyvuogių aliejaus; druskos; pipirų.

REKLAMA
REKLAMA

Eiga:

Įkaitiname keptuvę, pilame alyvuogių aliejaus, įberiame čiobrelio bei druskos su pipirais. Duoną apskrudiname iš abiejų pusių.

Perpjauname pomidorus pusiau ir dedame ant paskrudintos duonos. Ant pomidorų dedame burratos sūrį ir jį perpjauname. Užberiame šviežio čiobrelio, druskos ir pipirų, pašlakstome alyvuogių aliejumi. Skanaus!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų