Saldi, stipri garstyčių silkė su dūminiu viskiu. Reikės:
- 200 gr silkės (greitai paruošiamos),
- 65 gr garstyčių (galite maišyti per pusę su grūdėtosiomis),
- 1 v.š. medaus,
- 3- 4 v.š. dūminio viskio,
- 3 v.š. majonezo,
- šiek tiek pipirų mišinio.
Silkę nusausinkite ir supjaustykite mažesniais gabalėliais.
Sumaišykite garstyčias, medų, viskį, truputį pipirų ir majonezą. Sudėkite silkės gabalėlius ir išmaišykite.
Sudėkite silkę į sterilizuotą stiklainį ir palikite parai šaldytuve, kad skonis susibalansuotų.
Šaldytuve silkė išsilaiko apie savaitę ir trumpiau, jei ją kartas nuo karto išėmę laikote ilgiau kambario temperatūroje.











































































































































































































































































































