• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Nuo vakar sukasi mintys apie bulvinius blynus su cukinija. Ir niekur jos manęs nepaleidžia. Tada imu ir kepu, valgau su pasimėgavimu. Toks paprastas naminis maistas – pilnas komforto ir pilnatvės“, – rašė tinklaraščio Kviečiu į virtuvę“ autorė Ingrida.

„Nuo vakar sukasi mintys apie bulvinius blynus su cukinija. Ir niekur jos manęs nepaleidžia. Tada imu ir kepu, valgau su pasimėgavimu. Toks paprastas naminis maistas – pilnas komforto ir pilnatvės“, – rašė tinklaraščio Kviečiu į virtuvę“ autorė Ingrida.

REKLAMA

Porcijos 2. Užtruksite apie 20 min.

Reikės:

  • 2 bulvės (didelės);
  • 0,5 cukinijos;
  • 2 kiaušiniai;
  • 2 v. š. miltų;
  • žiupsnio druskos;
  • 0,5 a. š. česnako granulių;
  • 1 a. š. svogūno granulių;
  • 1 a. š. persilado prieskonių;
  • žiupsnio pipirų;
  • šlakelio aliejaus, kepti;
  • grietinės patiekti;
  • saujelės smulkintų svogūnų laiškų, krapų.

 

Cukiniją sutarkuojame burokine tarka, pabarstome druska ir paliekame pastovėti. Kitame dubenyje burokine tarka sutarkuojame bulves, mušame kiaušinius, beriame prieskonius.

Į bulvių masę gerai nuspaudę skystį sudedame tarkuotą cukiniją. Gerai išmaišome. Blynus kepame gerai įkaitintoje keptuvėje, iš abiejų pusių, kol šiek iškeps ir gražiai apskrus. Patiekiame su grietine ir žalumynais.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų